Bliv vikar hos os

Der er mange fordele ved at være vikar hos os såsom god løn, alsidig hverdag og spændende oplevelser.

Der er mange gode grunde til at blive vikar

Fleksible arbejdstider

Som vikar hos os sætter du din egen dagsorden, og du kan tjene penge, når det passer dig. Vi lytter til dine ønsker og lægger stor vægt på, at du føler dig godt behandlet.

Gode lønforhold & trygge rammer

Som vikar hos os får du gode vilkår under ordnede forhold. Du får altid løn efter den gældende lovgivning, og vores erfarne konsulenter er  altid klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig på vej.

Et springbræt til drømmejobbet

Du får mulighed for at lære forskellige virksomheder at kende, finde dine interesser og skabe et stærkt personligt netværk. Mange vikarer fastansættes desuden i den virksomhed, de har vikarieret i. Et vikarjob kan let bane vejen til dit drømmejob.

Vi hædrer vores vikarer

Hvert år kårer kårer vi “Årets Vikar”, og vi uddeler priser og diplomer til de vikarer, der har gjort en ekstra stor indsats.

Et godt socialt miljø

Det er sjovt at være vikar. Vi holder nemlig flere årlige arrangementer, bl.a. jule- og sommerfester, hvor hyggen og fællesskabet altid er i højsædet.

Få arbejde uanset hvor du bor

Vi har afdelinger i København, Odense, Esbjerg,  Kolding, Aarhus og Aalborg. Og det betyder, at vi har et stort netværk og kunder i hele landet, så vi altid kan finde arbejde til dig, uanset hvor du bor. Du bestemmer altså selv, hvor i Danmark du gerne vil arbejde.

Spændende vikariater inden for hotel, restauration & kantine

Sådan kommer du igang

Det er faktisk lettere, end du tror at blive vikar hos os. Vi gør det meste af arbejdet.

1

Opret din profil

Det er først, når du har oprettet din profil, at vi kan begynde at finde arbejde til dig.

2

Ring til os og aftal et Personligt møde

Ring, og aftal nærmere. Alle vores vikarer inviteres til en personlig samtale. Det gør vi for at forberede dig så godt som muligt og for at kunne finde en virksomhed, der passer til dig.

3

Vi sender dig i arbejde

Når vi har fundet det rette match, så sender vi dig i arbejde så hurtigt som muligt. Du bestemmer selv, hvornår du vil sætte dig ledig til at arbejde.
4

En del af Assistance

Når du har været på din første opgave, er du officielt en del af os. Det betyder, at vi altid står til rådighed, hvis du har behov for hjælp. Derudover inviterer vi til to arrangementer om året.

Frank Jørgensen (guldvikar)

Som ansat i Assistance skal du kunne se på alle nye opgaver med åbne øjne, da hver kunde kræver noget forskelligt – kan du lide det, er det et perfekt job. Jeg har været ansat i Assistance i godt 2 år og er meget glad for at være vikar. For mig er det blevet noget af en livsstil at arbejde som vikar. Jeg kommer ud i mange forskellige kantiner, og jeg lærer noget hver eneste gang. Jeg forsøger hver dag at gøre mit job så godt som muligt. Jeg ved, hvor vigtigt det er at være imødekommende og finde frem til, hvad kunden forventer af mig. Lægger man sjæl og engagement i jobbet, bliver man som vikar rost, og det jo en helt rar fornemmelse. Jeg er glad for at arbejde for Assistance, de lytter altid til mig, og finder frem til de job, der passer til mig. Jeg har fx aldrig fået min løn for sent, og der er altid orden i tingene.

Jeanette Skaarup (vikar)

Konsulenterne hos Assistance er altid meget behjælpelige, når jeg har spørgsmål til et job eller andet. De er altid smilende og imødekommende. Det er spændende at komme ud og møde nye mennesker samt lærerigt både på det personlige og faglige plan. Det giver også en god mulighed for at finde ud af, hvilken type arbejdsplads, der passer én bedst, hvis man leder efter fast job. En ting, der er meget vigtig for mig, er altid at yde mit bedste og være serviceminded, smilende og imødekommende, når jeg er ude i et vikariat. Jeg repræsenterer jo både mig selv og Assistance.

Jeannette Hvenegaard Petersen (vikar)

Som kok bliver man aldrig færdig med at lære. Jeg har nu været tilknyttet Assistance i 16 mdr., og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har lært så meget. Jeg kan godt lide, at man bliver hørt og taget seriøst, og jeg føler virkelig, at konsulenterne kender mig rigtig godt. Dette gør, at jeg anbefaler Assistance som vikarbureau, da de opfylder mine krav for en god arbejdsgiver.

Lisbeth Figgé (vikar)

Som vikar bliver du hele tiden udfordret, og der er altid noget at lære, da kunderne kan være meget forskellige. Man skal være mødestabil, pæn, opmærksom, tænke hurtigt samt kunne tage imod en ordre. Det koster heller ikke noget at smile og være glad, når du kommer ud som vikar. På denne måde får du også selv en rigtig god oplevelse. Jeg synes, at der er en god kontakt til kunderne, og der er masser af arbejde at få, hvis du virkelig vil. Da jeg var vikar for nogle år tilbage, opbyggede jeg en god kundekreds, som jeg var meget glad for. Konsulenterne hos Assistance er altid søde, når jeg taler i telefon med dem. De er gode til at informere om kunderne, og deres kontaktinformation via mail og sms fungerer fint.

Majken Valentinsen (vikar)

At arbejde ved Assistance giver mig en hverdag, der er spændende og fuld af udfordringer. I tæt samarbejde med Assistance får jeg de opgaver, jeg ønsker og kommer rundt til mange forskellige køkkener. Dette gør, at jeg hver dag skal være omstillingsparat og fleksibel, men det gør også, at alle dage er forskellige.