Vi er danmarks største leverandør af personale til hotel, restauration & kantine

Skal vi ringe dig op?

Der er mange grunde til at bruge os inden for HOREKA

Af fagfolk, for fagfolk

Vores rekrutteringskonsulenter har selv erfaring fra hotel, restauration og kantine. Derfor forstår vi din hverdag, dine udfordringer og dine behov.

stor database med profiler

Vi har udviklet vores netværk og vores egen database gennem de seneste 20 år. Det betyder, at vi har bred adgang til de rette profiler.

Vi er Danmarks største leverandør

En rekruttering er altid kun et projekt. Det betyder, at hvis man skal blive Danmarks største leverandør af personale til din branche – ja, så kræver det glade kunder, der vender tilbage.

storhandelsaftaler med landets jobportaler

Vores brede aftaler med landets jobportaler sikrer, at vi kan skabe den nødvendige opmærksomhed om stillingen væsentligt billigere, end hvis I selv skulle annoncere.

Solid rekrutteringsproces

Vi finder og screener kandidater, holder samtaler, kører tests og analyser, og vi foretager løbende opfølgning på jeres tilfredshed med medarbejderen.

3 måneders garanti

Vi vil være sikre på, at du får den helt rigtige person. Derfor er vi ikke bange for at give garanti på vores løsninger.

Vi har fundet mange forskellige profiler inden for branchen

Køkkenchefer og ledere

Køkkenassistenter

Smørrebrødsjomfruer

Opvask og forefaldende

Tjenere og serveringspersonale

Kokke

Berit Sand, Manager Canteens & Reception, Codan

Vi har flere gange benyttet os af rekrutteringer fra Assistance. Vi er meget tilfredse med muligheden for Try & Hire forløb, så vi er helt sikre på, at det er den rigtige medarbejder, vi ansætter. Kemi er et meget vigtigt element i køkkenet hos Codan, og vi har mulighed for at se, om denne er på plads, når en mulig kandidat arbejder hos os som vikar i en periode før fastansættelse.

Vi har også valgt at outsource vores opvask til Assistance, hvilket har været den HELT rigtige beslutning. Vi er altid sikre på, at vi er dækket ind på denne vigtige position. Der leveres altid god arbejdskraft, der formår at løfte opgaven

Sådan finder vi jeres nye medarbejder

Vi planlægger altid processen, så den passer til jeres behov og ønsker, men som udgangspunkt kan du bruge modellen nedenfor som guideline.
1

Indledende møde

Vi holder et indledende møde med jer, hvor vi gennemgår jeres specifikke behov. Vi afdækker krav til personlighed og kompetencer og udvikler en job- og personlighedsprofil. Når vi er enige om profilen, fremlægger vi en rekrutteringsplan.
2

Annoncering og search

Det er vigtigt, at vi skaber opmærksomhed om den ledige stilling. Det sørger vi for vha. vores egen database og vores store netværk af jobplatforme. Derudover udfører vores konsulenter aktive søgninger i markedet for at finde den rette.
3

Samtaler & tests

Vores konsulenter er eksperter i at vurdere folk inden for HOREKA. Derudover er de trænede i interviewteknik og er certificerede i en række forskellige tests og personlighedsanalyser.

4

Referencer, opfølgning og garanti

Når vi har fundet en person, som både vi anbefaler, og som I er glade for, så afsluttes forløbet. Vi fungerer som rådgivere ved opstart, vi laver løbende opfølgning på jeres samarbejde, og vi giver 3 mdr. garanti.

Vil du vide, hvorfor vi har en elefant i logoet?

Det handler om Assistances historie helt tilbage fra år 2000. Vores stifter Aase Hagemann havde nemlig en helt speciel interesse…