Få jeres egen personlige rekrutteringskonsulent

I har mulighed for at få tilknyttet en personlig rekrutteringskonsulent, som I altid kan sparre med. Vi ser på konsulentens erfaring og netværk for at finde den rette partner til jeres virksomhed. På den måde får I en professionel og talentfuld samarbejdspartner, som har baggrunden og netværket for at finde den helt rette medarbejder til jer.

Find det perfekte match med en personlig konsulent

En vellykket rekruttering leverer jer en kandidat, som afspejler effektivitet, kvalitet og giver en øget omsætning til firmaet. Med de succeskriterier er det vigtigt, at I får en rekrutteringskonsulent tilknyttet, som er et stærkt match med jeres unikke virksomhed og branche.

Alt efter omstændighederne får I en rekrutteringskonsulent, som har den helt rette baggrund for at finde jeres talent.

Alle vores konsulenter arbejder efter en veldefineret struktureret proces. En proces som vi har testet med succes gennem vores mangeårige arbejde med at finde de rette mennesker. Klik her for at læse mere om rekruttering og den konkrete værdi for jeres virksomhed.

 

Tæt samarbejde

Det er vigtigt for os og vores konsulenter at have et tæt samarbejde med dig som kunde.

Du vil opleve at få en samarbejdspartner, som du altid kan sparre med og spørge til råds. Derfor er vores konsulenter også trænet i at fokusere på dine og jeres behov og forventningsafstemme i alle situationer.

Mød en af vores rekrutteringskonsulenter på egen hånd til et uforpligtende møde. Her kan du høre mere om jeres muligheder. Klik her for at udfylde en kontaktformular.

Rekrutteringskonsulenter med solid erfaring

Hos Assistance HR Partners har vi flere rekrutteringskonsulenter med over 15 års erfaring med løsning af komplekse rekrutteringsopgaver. Deres solide erfaring sikrer en professionel proces og et resultat af høj kvalitet.

Det er altafgørende, at konsulenten har den helt rette professionelle baggrund. Det er det, der bringer din virksomhed succes og resultater. I særlige tilfælde arbejder der 2 konsulenter sammen om at løse en opgave.

Bredt netværk

Vores kompetencer og erfaring spænder lige fra det operationelle til det strategiske ledelsesniveau. Vores konsulenter har nemlig et stort netværk. Et netværk som er unikt på tværs af brancher og virksomheder.

Samtidig er de certificeret i mange forskellige erhverspsykologiske test, så de kan undersøge potentielle kandidater i dybden. Netværk, certificeringer og erfaring gør, at vores træfsikkerhed ligger på 96%.

Din virksomheds ambassadør

Vores rekrutteringskonsulenter er din virksomheds ambassadør, og derfor er det vigtigt, at konsulenten ser det store billede. De har evnerne til at undersøge din virksomheds kultur, og de behov I har for en ny medarbejder. 

Vores konsulenter brænder for rekruttering og HR, og de har alle en evne til at skabe relationer samtidig med, at de har en forretningsorienteret og resultatorienteret tilgang.  De er passioneret omkring din virksomhed – jeres værdier, visioner og kultur. Du får en sparringspartner, som kender dig og din virksomhed.

Undgå fejlrekrutteringer

Vi arbejder dagligt med løsning af rekrutteringsopgaver, og vi evaluerer og træner hinanden løbende for at være helt fremme blandt de bedste. Derfor tilbyder vi altid en garantiperiode, når vi løser rekrutteringsopgaver –  Klik her for at læse mere om værdien af rekruttering.

I sidste ende vil du spare både tid og penge. Få et uforpligtende møde med os og vær sikker på at få den rigtige medarbejder næste gang.

 

Vil du vide hvorfor vi har en elefant i logoet?

Det handler om Assistances historie helt tilbage fra år 2000. Vores stifter Aase Hagemann havde nemlig en helt speciel interesse…