Hvad koster rekruttering?

Prisen for en rekruttering kan variere meget. Både tiden, metoden, profilen, branchen, krav til profilen og den konkrete situation kan påvirke prisen. Her kan du læse, hvordan vi fastsætter, hvad en rekruttering skal koste. Du kan få et skræddersyet tilbud, og du kan læse, hvad vores kunder siger om os.

SÅDAN FASTSÆTTER VI, HVAD EN REKRUTTERING SKAL KOSTE

Så hvad koster en rekruttering egentlig? Det afhænger meget af den konkrete situation. Og for at gøre det så gennemskueligt for dig som muligt, så kan du her læse, hvad der påvirker prisen. Overordnet handler det om, hvor svært det er at finde og matche den rette profil.

Hvis I eksempelvis skal finde en regnskabsmedarbejder, er kompleksiteten og tidsforbruget mindre end, hvis I mangler en CFO. En CFO stiller nemlig væsentligt højere krav til rekrutteringskonsulentens kompetencer, tid og netværk. Og det påvirker omkostningerne og dermed, hvad rekrutteringen koster.

 

Rekrutteringsprocessen: faser og tidsforbrug

Rekrutteringsprocessen indeholder en række faser, som alle har forskellige krav til konsulentens kompetencer og tidsforbrug. Du kan se faserne som et korthus. De underbygger og støtter hinanden, og fjerner vi én, så falder det hele sammen. Derfor skal alle faser udføres med høj professionalitet, så I får et perfekt match til jobbet, afdelingen og kulturen i jeres virksomhed.

Faserne består af jobanalyse, job- og personbeskrivelse, stillingsopslag, annoncering, search, 1. & 2.- og evt. 3. samtale, test og analyse. Og de forskellige faser kan give store udslag i tidsforbruget – en hel proces kan variere mellem alt fra 60 til 180 arbejdstimer.

Prisen er altså meget svær at fastsætte uden en ordentlig behovsafdækning fra konsulentens side.

Nedenfor kan du se et overblik over de pakker, vi tilbyder, og du kan få et skræddersyet tilbud på din konkrete rekruttering.

Når du har valgt din pakke, ringer vi dig op og stiller et par korte spørgsmål. Derefter kan vi give dig et konkret bud på en pris, som vi kan stå inde for.

Vi tilbyder loyalitetsrabat

1. rekruttering: Fuld pris

2. rekruttering: -2.000 kr.

3. rekruttering: -4.000 kr.

4. rekruttering: -6.000 kr.

5. rekruttering: -8.000 kr

1. rekruttering: Fuld pris

2. rekruttering: -3.000 kr.

3. rekruttering: -6.000 kr.

4. rekruttering: -9.000 kr.

5. rekruttering: -12.000 kr

1. rekruttering: Fuld pris

2. rekruttering:  -5.000 kr.

3. rekruttering: -10.000 kr.

4. rekruttering: -15.000 kr.

5. rekruttering: -20.000 kr.

Vil du vide, hvorfor vi har en elefant i logoet?

Det handler om Assistances historie helt tilbage fra år 2000. Vores stifter Aase Hagemann havde nemlig en helt speciel interesse…