Guide: 6 steps til den rette medarbejder

I denne guide lærer du, hvordan du laver en professionel jobanalyse, som du kan bruge i hele din rekrutteringsproces. Du mangedobler dine chancer for at finde den rette til jobbet med denne éne metode i 6 gennemstede steps.

Guide: Sådan rekrutterer du de sjældne medarbejdere

Der er ikke noget mere frustrerende end at mangle folk. Download guiden, og få idéer til, hvordan du kan rekruttere de medarbejdere, som ellers virker umulige at finde.

Værktøj: Sammenlign kandidater, og få et overblik 

Det kan være svært at adskille kandidaterne fra hinanden og specielt, hvis de ligger tæt. Her får du et værktøj, hvor du kan foretage en detaljeret sammenligning af kompetencer og personlige egenskaber.

Guide: 9 typiske ledelsesfejl og hvordan du løser dem

I denne ledelsesguide får du et effektivt sammenkog af, hvad vi mener, er de største ledelsesfejl, som ledere begår i det danske erhvervsliv. Udover at vise dig fejlene får du en række bud på, hvordan du kan undgå eller løse dem.

Værktøj: Vælg den rette ledelsesstil

I værktøjet forklarer vi, hvad Situationsbestemt Ledelse er, og hvorfor det er så vigtigt for den gode leder. Derudover får du en model, som hurtigt og overskueligt sætter dig i stand til at vælge den rette ledelsesstil hver gang.