Headhunting af jeres næste toptalent

Når vi headhunter bruger vi særlige search-metoder til at finde den helt rette kandidat i markedet. Der er normalt tale om unikke specialister, mellemledere eller topledere, og vi tilbyder en forlænget garanti på de profiler, vi finder til jer.
Få et prisestimat på 5 min.

Hvorfor bruge os som headhunting bureau?

Vi udvikler en skræddersyet strategi til jeres virksomhed og branche

Vi starter altid et samarbejde med en organisationsanalyse, som er retningsgivende for hele rekrutteringsstrategien.

Udvidet garanti for det rette match

Det er vigtigt, at I er trygge, når I ansætter profilen – specielt ved stillinger på det niveau. Hvor vi normalt tilbyder garanti mellem 1-5 mdr., så er der helt op til 12 mdr. garanti, når vi headhunter.

Få branchespecifik ekspertviden

Branchekendskab er vigtigt for at kunne ansætte den helt rigtige profil. Derfor sørger vi altid for at tilknytte en konsulent, som har arbejdet i dybden med headhunting til lignende stillinger.

Stort fokus på det passive kandidat markede

Vi finder de sjældne talenter, som andre ikke ser. Ofte er de endelige kandidater professionelle, der i forvejen sidder i en stilling og ikke nødvendigvis er jobsøgende.

Anonym headhunting

Vi tilbyder at køre processen med fuld anonymitet. Det kan I få brug for, hvis I ikke ønsker, at jeres medarbejdere eller konkurrenter får kendskab til forløbet.

Med os som headhunterfirma får i konsulenter med stor erfaring

Vi arbejder dagligt med at udvikle vores talent-pipeline. Vores konsulenter har gennem mange år etableret et stærkt netværk af højkompetenceprofiler i det danske erhvervsliv.

Topledere

Rekruttering af topledere kræver ofte en tilgang, der er meget afhængig af situationen. Ring til os direkte for mere information.

Mellemledere

Det er afgørende, at mellemlederen matcher både ledelse og medarbejdere og formår at bridge mellem de to. Kontakt os for at høre, hvordan vi gør det.

Projektledere/specialister

Gode projektledere skaber overblik og retning og koordinerer flydende med alle relevante stakeholdere. Kontakt os for at høre mere.
COO, Frank Søndergaard, TM-Group

Præget af god kommunikation og gennemsigtighed fra start til slut. Vi søgte en unik profil i form af en særlig IT-specialist, og her var konsulentens erfaring og store netværk inden for IT-branchen afgørende for, at vi i dag sidder med den rette medarbejder både på et fagligt og menneskeligt plan. Vi har været glade for samarbejdet, den professionelle linje og det gode resultat, og jeg vil derfor anbefale Assistance HR Partners til andre.

Sådan headhunter vi jeres næste talent

Headhuntingprocessen kan se lidt forskellig ud alt den profil, du leder efter, men grundlæggende arbejder vi ud fra nedenstående metode.
1

Grundig analyse af organisationen

Grundig jobanalyse af kultur & rammer, resultater & opgaver, faglige kompetencer og personlige egenskaber. Herfra udvikler vi job- og personbeskrivelse og en tilhørende rekrutteringsplan.
2

Målrettet search

De fleste personer vi headhunter sidder allerede i en stilling. Derfor bruger vi en målrettet search-metode til at finde profilerne.  Derefter tager vi kontakt og sælger stillingen bedst muligt for at skabe den nødvendige interesse.
3

Samtaler, tests og referencer

Vi er eksperter i interviewteknik og er certificerede i en række forskellige tests og personlighedsanalyser. Derudover tager vi altid min. 2 referencer.
4

Ansæt den rette. med garanti!

Når vi har fundet en person, som både vi anbefaler, og som I er glade for, så afsluttes forløbet. Vi fungerer som rådgivere ved opstart og vi giver op til 12 mdr. garanti på profilen.

Hvad koster headhunting?

Klik her for at læse mere om, hvordan vi regner prisen ud på en headhunting. Hos os kalder vi det en Premium+ rekruttering, som er en af vores pakkeløsninger.
Vil du vide, hvorfor vi har en elefant i logoet?
Det handler om Assistances historie helt tilbage fra år 2000. Vores stifter Aase Hagemann havde nemlig en helt speciel interesse…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig tips & tricks, undersøgelser og nyheder om HR, ledelse og relevante kurser – det hele handler om, at du skal skabe endnu bedre resultater. Prøv det af. Ingen spam og nem afmelding 🙂