Kursus i rekruttering & interviewteknik

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Lær af finde de rette profiler og nedsæt risikoen for fejlrekrutteringer. På vores kursus får du konkrete og værdifulde værktøjer, som hjælper dig til at finde det perfekte match.

Lær om hele rekrutteringsprocessen

Du kommer til at lære om alle faser i rekrutteringsprocessen. Vi giver dig blandt andet konkrete værktøjer til, hvordan du foretager en detaljeret jobanalyse, og vi klæder dig ordentligt på til det gode jobinterview.

Færdighedstræning

Konkret færdighedstræning er noget af det mest værdifulde for, at du får så meget ud af dit kursus som muligt. Det gør vi i mindre grupper med en vejleder, så du får ’hands-on’-erfaring med teknikkerne og direkte feedback fra vores erfarne kursusleder.

Få konkrete værktøjer

Kurset skal give dig helt konkret og praktisk viden, så du kan rekruttere den rette person hurtigt og effektivt hver gang. Og med de redskaber, teknikker og øvelser du får med hjem, er du i stand til dette umiddelbart efter kurset.

100% af vores tidligere kursusdeltagere synes at...

 de har fået konkrete værktøjer, som de nu bruger i hverdagen.

 de vil anbefale kurset til andre.

 kursuslederen var kompetent og havde god energi.

Kurset er for dig som..

Har interesse i at få afdækket alle faser af rekrutteringsprocessen – lige fra den indledende jobanalyse til ansættelsen af jeres unikke match.
Vil modtage konkret feedback til forbedring af din spørge- og interviewteknik.
Vil afprøve og modtage anerkendte og veldokumenterede teknikker til brug i jobsamtaler.
Ønsker forståelse for etik, moral og lovgivningen.
Ønsker øget indsigt i hvad en jobanalyse indeholder, og hvordan den mest effektivt foretages.
Har lyst til at drage fordel af en kombination af teori og færdighedstræning.

Tid, pris, sted og tilmelding

 

Pris: 7.500,-/person ekskl. moms.

Tid & sted: Næste kursusdato er torsdag den 29. August 2019 kl. 08.30 – 16.30. Kurset i Rekruttering & Interviewteknik foregår i vores flotte lokaler på Frederiksberg i København (Lindevangs Allé 3, 2000 Frederiksberg).

Vil du høre mere?

Så kontakt os direkte på 33 55 00 90 eller klik her og skriv dine informationer, så kontakter vi dig inden for ganske kort tid.

Du kan også tilmelde dig kurset direkte gennem denne formular. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig tips & tricks, undersøgelser og nyheder om HR, ledelse og relevante kurser – det hele handler om, at du skal skabe endnu bedre resultater. Prøv det af. Ingen spam og nem afmelding 🙂