Virksomheder
Fejlrekrutteringer
koster dyrt

Vi har den fornødne erfaring og ekspertviden til at sikre de rigtige medarbejdere
med de rigtige kompetencer, så du undgår dyre fejlrekrutteringer.

Få et overblik

Rekrutteringsbureau

Ved at investere i rekruttering sparer I tid og penge, og I får den rette medarbejder til at opnå jeres mål – medarbejderne er organisationens vigtigste ressource.

Vikarbureau

Som vikarbureau giver vi jeres organisation en pålidelig og stabil løsning på bemandingsproblemer f.eks. ved ferie, sygdom, barsel eller spidsbelastninger.

Ekstern HR Partner (gratis)

I Assistance HR Partners tilbyder vi jeres organisation gratis HR-rådgivning, hvis vi laver en eksklusiv samarbejdsaftale.

Rådgivning

Ledelsesudvikling, organisationsudvikling og teamudvikling – med en analytisk metode skærer vi direkte ind til benet i organisationen for at finde frem til jeres unikke behov for rådgivning.

Kompetenceudvikling

Sørg for at jeres medarbejdere er endnu mere effektive i fremtiden – brug os til at opkvalificere jeres organisation og medarbejdere.

Headhunting

Ved headhunting finder vi højkompetente og unikke kandidater, som er et perfekt match med netop jeres virksomhed. I sparer penge og tid, og så får I det helt rette talent, som kan være med til at gøre jeres visioner til virkelighed.

nyhedsbrev-forside

Få tips og tricks om ledelse og rekruttering direkte i indbakken

Vores nyhedsbrev er skræddersyet til dig der arbejder med HR, rekruttering, ledelse eller ejer en virksomhed. Vi hjælper dig til at skabe endnu bedre resultater. Prøv det af – du vil ikke fortryde det!