Ekstern hr partner (gratis)

Assistance HR Partners A/S
HR Partner
Med os som HR partner får du og din organisation gratis HR-rådgivning, hvis vi indgår en eksklusiv samarbejdsaftale. I får en fast HR Partner tilknyttet, som I altid kan kontakte for sparring inden for relevante HR-områder (Juridisk rådgivning undtaget).

HR partner: Din gratis vej til bedre beslutninger

Med en HR partner tilknyttet jeres organisation har I en sparringspartner, så I får større sikkerhed for at tage de optimale beslutninger.

 

HR er efterhånden blevet en tung disciplin med en række specialiserede områder. Vi har mange års erfaring inden for rekruttering, headhunting, vikarløsninger, kompetenceudvikling og rådgivning, og I kan derfor altid føle jer i trygge hænder.

 

Med en af vores konsulenter som gratis HR-partner er I kun et telefonopkald væk fra den optimale rådgivning.

cooperation-png-6

Eksklusiv samarbejdsaftale

I har mulighed for at få en HR partner til gratis sparring, hvis vi aftaler et eksklusivt samarbejde.

 

Det betyder, at I altid vil kunne kontakte os for sparring på HR-området. Denne sparring indebærer, at I anvender Assistance HR Partners som leverandør, hvis I på et tidspunkt vurderer et behov for HR-ydelser.

Kunne I tænke jer en HR partner til gratis sparring? Ring til os på 33550090 og hør mere om jeres muligheder.

 

Du kan også få et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Kontakt os her eller bliv ringet op her.

 

I Assistance HR Partners bevæger vi os inden for 4 forskellige HR-områder – Ledelsesudvikling, Organisationsudvikling, Teamudvikling og Fastholdelse af Medarbejder. Du kan læse mere om vores tilgang til de 4 områder lige her.

Se vores digitale magasin