Headhunting

Assistance HR Partners A/S
Headhunting
Ved headhunting finder vi højkompetente og unikke kandidater, som er et perfekt match med netop jeres virksomhed. I sparer penge og tid, og så får I det helt rette talent, som kan være med til at gøre jeres visioner til virkelighed.

 

Headhunting kræver en solid forretningsforståelse, et stærkt netværk af specialiserede kandidater og en skarp strategi. Vores konsulenter har arbejdet dedikeret med headhunting i mange år og har leveret stærke resultater i en lang række danske organisationer.

 

Headhunting
4.73 (94.6%) 137 votes

Headhunting – det perfekte match

Det er vigtigt, at det talent I ender ud med får succes i jeres organisation på både kort og lang sigt.

 

Derfor udfører vi omfattende og dybdegående analyser af både jeres organisation og de relevante kandidater. På den måde sikrer vi det perfekte match mellem jeres kultur, værdier og forventninger samt kandidatens faglighed og personlighed.

recruitmentlondon

Headhunting – tid, penge og garanti

I Assistance HR Partners tror vi på værdiskabende projekter med en effekt på bundlinjen.

 

Ved at overlade headhunting-processen til os vil I opleve en markant ressourcebesparelse. Vi har ansvaret, og derfor kan I fokusere på at gøre det, som I er bedst til – at drive og udvikle jeres forretning. Samtidig er en eventuel fejlrekruttering dyr, mens det helt rette talent, ansat i den rigtige jobfunktion, kan tilføre stor værdi til jeres organisation fra første dag.

 

Headhunting er en af vores kernekompetencer, og vi arbejder for at overgå jeres forventninger til os hver gang.

 

Som ved vores andre ydelser følger vi også her en gennemarbejdet og struktureret proces, som vi mener, er den helt rigtige fremgangsmåde – en proces vi har testet gennem mange år, med utallige succeser for vores kunder.

 

Derfor giver vi alle vores kunder en garanti på helt op til 5 måneder afhængig af opgaven.

Rekrutteringskonsulent - Assistance HR Partners AS

Headhunting – processen

En headhunting-proces adskiller sig markant fra en rekrutteringsproces. Hvor vi ved rekruttering anvender stillingsopslag, laver vores konsulenter hér aktive søgninger i markedet for at finde de unikke talenter.

 

Indledende analyser

Processen starter i de indledende analyser, som skal give indblik i de typeprofiler, der har størst sandsynlighed for at være et perfekt match med netop jeres organisation.

 

Vi fokuserer blandt andet på jeres virksomhedskultur, målsætninger og forventninger til kandidaten fagligt som personligt.

 

Executive Search i værdifulde netværk

Ved headhunting finder vi de sjældne talenter, som andre ikke ser.

 

Ofte er de endelige kandidater professionelle, der i forvejen sidder i en stilling og ikke nødvendigvis er jobsøgende. Derfor er netværk et essentielt værktøj i denne proces.

 

Vores konsulenter inden for headhunting har gennem mange år etableret et stærkt netværk af højkompetenceprofiler i det danske erhvervsliv og plejer relationerne dagligt i deres arbejde.

 

Skræddersyet strategi

Efter executive search-fasen har fundet sted, samler vi analyserne og de potentielle kandidater i en rapport, som er retningsgivende for den videre headhunting strategi.

 

Herunder indgår eksempelvis spørge- og interviewteknikker, dybere matchanalyser, optimering af forhandlinger og møder mellem jer og kandidater – og endelig ansættelse af det talent, der har et helt unikt match med jeres organisation.

Se vores digitale magasin om headhunting

Headhunting uanset din placering i landet

Vi leverer specialiseret headhunting, om I befinder jer i København, Odense, Aarhus eller et helt fjerde sted i landet. Med 30 medarbejdere fordelt på 6 afdelinger er vi en landsdækkende HR Partner, der sammen omsætter for over 100 mio. kr. om året. Klik på et link nedenfor så sender vi dig til din afdeling:

 

– København og resten af region hovedstaden – Klik her

– Aarhus og resten af region midtjylland + region nordjylland – Klik her

– Ringsted og resten af region sjælland – Klik her

– Kolding og resten af region syddanmark – Klik her

– Københavns Lufthavn – Klik her

– Odense og resten af Fyn – Klik her