(gratis) morgenseminarer om alt inden for HR

Vi holder løbende en række spændende (og gratis) morgenseminarer, som skal give dig konkrete værktøjer til relevante HR-områder såsom ledelse, rekruttering, fastholde og udvikling. Du kan tilmelde dig de forskellige morgenseminarer lige her, og du kan holde dig opdateret på nye arrangementer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på de sociale medier (Linkedin, Facebook). Vi glæder os til at se dig til nogle rigtig spændende morgener.
five-stars95,5 % af vores deltagere har indtil videre været meget tilfredse, har følt at de har fået konkrete værktøjer og vil anbefale vores morgeneseminarer til andre.

Se vores morgenseminarer her:

Konkrete værktøjer til den gode rekruttering (Er afholdt)

Står du og mangler redskaberne og et par effektive tips til at rekruttere de helt rigtige medarbejdere? Så kom med den 30. november, når vores dygtige konsulenter deler ud af deres viden fra helt konkrete succeshistorier i erhvervslivet.

Fasthold dine medarbejdere med teamudvikling (er afholdt)

Medarbejderne er grundstenen i enhver virksomhed, så det betaler sig at passe godt på dem. Med hvordan gør du? Den 22. februar stiller vi knivskarpt på fastholdelse gennem teamudvikling, vi tager værktøjskassen i brug og kobler det sammen med konkrete eksempler fra virkeligheden.

Konkrete værktøjer til medarbejderudvikling (er faholdt)

Få inspiration til at udvikle dine medarbejdere, så deres kompetencer støtter perfekt op om virksomhedens mål. Morgenseminaret er for lederen, for HR-medarbejderen og for dig, som er interesseret i medarbejderudvikling generelt.