Om os

Assistance HR Partners A/S
assistance-270-Edit[1]

Rette mennesker – Rette resultater

Assistance HR Partners er en landsdækkende HR-partner stiftet i 2000. Vi omsætter for over 100 mio. kr. årligt, og vi har 6 afdelinger fordelt udover Danmark.

 

Vi hjælper virksomheder med at finde de rette mennesker til de rette stillinger. Samtidig sørger vi for, at de er rustet til at få det optimale ud af medarbejderne – vi skaber effektivitet og stærke resultater.

 

Arbejdsområder og tilgang

Vi arbejder for at levere de bedste løsninger inden for rekruttering, vikarer, headhunting, kompetenceudvikling og rådgivning. Vi ved, at det tætte samarbejde og den analytiske forståelse for vores kunders kultur og værdier er en forudsætning for at løse opgaverne med succes.

 

Vi prioriterer det tætte samarbejde med vores kunder – og vi anvender en gennemtestet analytisk metode for at levere værdiskabende projekter med succes.

 

Din organisation er helt unik og kræver en specialiseret og tilpasset løsning. Vi kan understøtte din forretning med et mål om at overgå dine forventninger hver gang.

 

 

Skal vi hjælpe din virksomhed? ring til os på 33 55 00 90.

SE HVAD VI KAN GØRE FOR DIN ORGANISATION

Rekrutteringsbureau

Ved at investere i rekruttering sparer I tid og penge, og I får den rette medarbejder til at opnå jeres mål – medarbejderne er organisationens vigtigste ressource.

Vikarbureau

Som vikarbureau giver vi jeres organisation en pålidelig og stabil løsning på bemandingsproblemer f.eks. ved ferie, sygdom, barsel eller spidsbelastninger.

Ekstern HR Partner

I Assistance HR Partners tilbyder vi jeres organisation gratis HR-rådgivning, hvis vi laver en eksklusiv samarbejdsaftale.

Rådgivning

Ledelsesudvikling, organisationsudvikling og teamudvikling – med en analytisk metode skærer vi direkte ind til benet i organisationen for at finde frem til jeres unikke behov for rådgivning.

Kompetenceudvikling

Sørg for at jeres medarbejdere er endnu mere effektive i fremtiden – brug os til at opkvalificere jeres organisation og medarbejdere.

Headhunting

Ved headhunting finder vi højkompetente og unikke kandidater, som er et perfekt match med netop jeres virksomhed. I sparer penge og tid, og så får I det helt rette talent, som kan være med til at gøre jeres visioner til virkelighed.