Ledelsesudvikling

coaching i ledelsesudvikling
Vi tilbyder ledelsesudvikling, der sikrer, at I når jeres målsætninger hurtigere uden at gå på kompromis med kvalitet og medarbejdertilfredshed. God ledelse sætter rammerne for effektiviteten af jeres organisation og dermed, hvordan bundlinjen former sig.

Alle undersøgelser peger på, at dårlig ledelse er den største årsag til manglende resultater. Virksomhederne når ikke deres mål, og medarbejderne finder et andet arbejde.

 

At være leder i dag stiller store krav til lederens kompetencer. Medarbejderne kræver generelt meget mere af lederen end for blot få år siden.

BEDRE RESULTATER MED LEDELSESUDVIKLING

Ledelsesudvikling

At lede handler om at nå aftalte mål og resultater i forhold til virksomhedens strategi. Samtidig skal lederen skabe en positiv og motiverende atmosfære og korpsånd blandt virksomhedens medarbejdere. Vi ser ofte, at en virksomhed udnævner den dygtige tekniker til teamleder uden, at han eller hun er klædt på til at løfte den nye rolle.

Ledelsesudvikling er en af vores spidskompetencer i Assistance HR Partners. Vi udvikler og finpudser jeres ledere, så medarbejderne kan udnytte deres fulde potentiale. Det betyder, at de kan levere resultater af højere kvalitet og nå deres mål hurtigere.

 

Ledelse handler om at skabe resultater gennem mennesker – og vi har værktøjerne til at implementere det i jeres organisation.

STYRK LEDERNE I DERES DAGLIGE ARBEJDE

En leder uden sin ledelsesværktøjskasse bliver ofte en usikker leder, der på sigt mister motivationen. Styrk lederne med de værktøjer, der er afgørende for at få succes som leder. Skab en ”fælles forståelse” for, hvad der er god ledelse i jeres virksomhed.

 

Med ledelsesudvikling får I sat konkrete mål, og I får værktøjer som passer jeres unikke virksomhed og situation.

 

Vi har brug for mere horisontal tænkning i de fleste virksomheder og en udfasning af den gamle traditionelle silotænkning.

 

Det betyder, at kompetencer som samarbejde på tværs i organisationen er kommet meget mere i fokus. Og det øger behovet for ledelsesudvikling i mange danske virksomheder i dag.

Se liste over de vigtigste kompetencer hos en leder
 • Strategiarbejde – fra bindeled til skaber af helhed. Tidligere var det primært topledelsen, der havde fokus på strategien. Nu ønsker flere og flere virksomheder at skabe strategisk bevidsthed og inddragelse på alle niveauer i organisationen.

 

 • Kommunikative færdigheder – er nødvendige færdigheder i forbindelse med implementeringen af strategi og nye opgaver.

 

 • Evnen til at forvalte sit eget ledelsesrum stiller krav til stor selvstændighed og dømmekraft.

 

 • Inddragelse og involvering, men er samtidig i stand til at vurdere, hvornår inddragelse er frugtbart, og hvornår det er bedre at skære igennem.

 

 • Mediator af modsatrettede forventninger.

 

 • Skal kunne håndtere krævende medarbejdere, medarbejdere kræver meget mere synlighed i forhold til virksomhedens overordnede målsætninger.

 

 • Skal kunne tiltrække og fastholde de dygtige medarbejdere
 • Skal have større fokus på personaleledelse og HR

 

 • Skal kunne balancere på en hårfin grænse mellem det venskabelige og lederpositionen

 

 • Kan, vil og tør uddelegere

 

 • Skal turde at lede medarbejdere, der ved mere end en selv

 

 • Skal kunne skabe engagement, motivation og begejstring

 

 • Skal kunne håndtere konflikter og modvirke dårlig stemning

 

 • Skal være tilgængelig og nærværende

 

 • Skal kunne se og imødekomme den enkelte medarbejders behov

 

 • Skal være coach og sparringspartner for medarbejderne

 

 • Skal kunne sætte grænser og fungere som rollemodel

 

 • Skal være principfast, troværdig og loyal

STÆRKERE LEDERE GIVER BEDRE RESULTATER

Når vi vil vinde og skabe ambitiøse resultater, kræver det træning. I sportens verden er det en selvfølge hele tiden at træne for at være skarp i situationen.

 

Det samme er der brug for, når vi taler om at være skarp i ledelsessituationen.

Stærke ledere giver bedre resultater

Når alt kører som en velsmurt maskine kan en middelmådig leder sagtens fremstå visionær, overbevisende og motiverende. Det er når det hele brænder på, at der opstår udfordringer, hvor lederen virkelig skal vise sit værd. Det er hér lederens kompetencer viser sig.

 

Ledelsesudvikling styrker altså organisationens generelle evne til at skabe resultater. Samtidig har det en god præventiv virkning i tilfælde af, at I møder krisetider.

 

Den stærke leder bevarer roen i situationen, fastholder overblikket og træffer gode beslutninger uden at temperamentet løber afsted med ham/hende.

 

Det er hér, at du som leder er med til at skabe resultater.

LEDELSE – MEDARBEJDERE OG FASTHOLDELSE

Medarbejdere og fastholdelse

God ledelse er essentiel for jeres kort- og langsigtede muligheder for succes.

 

Medarbejderne er nemlig organisationens vigtigste ressource. De udgør de vigtigste kontaktpunkter til jeres kunder, de fungerer som ambassadører og sammen udgør de jeres samlede kompetencesæt – uden medarbejdere ingen organisation.

God ledelse giver glade medarbejdere og god ledelse giver motiverede medarbejdere – begge afgørende for jeres evne til at fastholde talenter. Talenter der skaber direkte resultater på jeres bundlinje.

 

Ledelsesudvikling sætter jeres ledere i stand til at skabe et miljø, hvor medarbejdere trives, udvikles og skaber resultater.

LEDELSE – KOMPLEKS DISCIPLIN LET IMPLEMENTERET

Hos Assistance HR Partners har vi værktøjerne, der gør det nemt for jer at implementere en god ledelse i organisationen.

 

Ledelse kan være en kompleks disciplin at mestre, og der findes desværre ikke én generisk måde at lede mennesker på. Lederen må i stedet veksle mellem de optimale ledelsesstile. Den bedste ledelsesstil varierer alt efter medarbejderens uddannelsesniveau, personlighed og situationen. Det kan være en uoverskuelig proces og mange organisationer i det danske erhvervsliv er udfordret på området.

 

Med ledelsesudvikling udstyrer vi jeres ledere med de rette kompetencer til hele tiden at skabe de bedste resultater gennem jeres medarbejdere.

DERFOR LEDELSESUDVIKLING HOS ASSISTANCE HR PARTNERS

Hos Assistance HR Partners arbejder vi ud fra evidensbaseret praksis. Vores ”værktøjskasse” inden for ledelsesudvikling består af anerkende modeller og teorier, der blandt andet undervises efter på akademiuddannelsen i ledelse.

 

Vores instruktører er naturligvis certificeret i de forskellige værktøjer, og har selv flere års erfaring som ledere og rådgivere inden for ledelsesudvikling.

 

Et virksomhedstilpasset udviklingsforløb inden for ledelse vil altid starte med en grundig forundersøgelse. Her undersøger vi det konkrete behov og niveau for indsatsen.

 

Vi vil gennem en tæt dialog med jer udarbejde et skræddersyet forløb, som dækker de faglige udviklingsbehov. Vi er også fleksible i forhold til medarbejdernes arbejdstider og det gør, at vi kan køre undervisningen efter jeres kalender.

 

Få et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Kontakt os her eller bliv ringet op her.

Læs om ledelsesudvikling i vores digitale magasin

 

 

Ledelsesudvikling
5 (100%) 13 votes