Organisationsudvikling

Dialog om organisationsudvikling
Organisationsudvikling handler om at målrette og optimere jeres organisation, så I kan skabe værdi på bundlinjen. I Assistance HR Partners tilbyder vi en omfattende analyse af jeres organisation for at synliggøre udfordringer og målsætninger – det sætter os i stand til at levere en skræddersyet strategisk løsning til jer.

Organisationsudvikling – få et analytisk billede

Mange organisationer i det danske erhvervsliv står med udfordringer såsom lav omsætning, manglende indtjening eller en helt tredje, men har svært ved at udpege årsagerne.

 

I Assistance HR Partners kan vi give jer et retvisende billede af jeres organisation med fokus på at synliggøre udfordringer fra styrker & svagheder, produkter, services m.fl.

 

Processen kan indeholde:

 

  • Analyse af organisationens styrker og svagheder
  • Analyse af organisationens produkter
  • Servicepakke-analyse
  • Afsæt i markedsanalyser
Organisationsudvikling

Organisation – strategi og implementering

Organisationsstrategi

Formålet med vores arbejde i Assistance HR Partners er at klæde jeres organisation på med struktur og retning, så I kan skabe værdi på bundlinjen. Det er vigtigt med en helt klar linje for, hvor I vil føre jeres organisation hen i fremtiden.

 

Ved at anvende viden fra analysefasen kan vi udvikle en gennemtænkt strategi, der er særligt udviklet til jeres organisation, og som viser vejen frem.

 

Vi præsenterer de strategiske muligheder for jer, og sammen kan vi lægge en overordnet strategi følgende en konkret aktivitetsplan klar til implementering.

 

 

Få et uforpligtende møde med en af vores konsulenter. Kontakt os her eller bliv ringet op her.

Du kan også læse om vores kurser inden for ledelse, rekruttering og præsentationsteknik ved at klikke her.

Se vores digitale magasin