Teamudvikling

coaching i teamudvikling
Højere effektivitet, synlige resultater, godt samarbejde og et stærkt arbejdsmiljø – Teamudvikling i Assistance HR Partners kan sætte jeres medarbejdere i stand til at fungere som én enhed med et fælles mål.

Ønsker I at opnå endnu bedre resultater i virksomheden? Vores teamudvikling tager fat i de konkrete problemstillinger, som din virksomhed har. Vi ved, at alle virksomheder er unikke, og derfor skræddersyer vi altid vores løsninger.

 

I Assistance HR Partners handler teamudvikling om at skabe en platform for, at teamet kan performe bedst muligt. Vores konsulenter har mange års erfaring med teamudvikling, og de har leveret synligt stærke resultater i en række danske organisationer.

 

Skal vi skræddersy en løsning til jeres virksomhed?

Kontakt os på 33 55 00 90 og hør mere.

MAKSIMÉR PERFORMANCE MED TEAMUDVIKLING

Team performance

I arbejder formentlig allerede i flere teams, der er ansvarlige for forskellige dele af jeres virksomhed. Forestil dig hvis alle jeres teams kan performe en smule bedre og sammen løfte virksomheden til et helt nyt niveau. Det er her, vores teamudvikling kommer ind i billedet.

 

Vi giver jeres medarbejdere værktøjerne til at arbejde fokuseret og effektivt, så de skaber de rette resultater, der støtter jeres strategiske mål.

Næsten alle virksomheder oplever, at deres teams kan opnå bedre performance, hvis de sætter fokus på målrettet teamudvikling. Selv hvis I allerede har et stærkt team, bør I kontinuerligt reflektere over, hvordan teamet kan forbedre de interne processer og arbejdsgange.

Skab motivation og et stærkt arbejdsmiljø med teamudvikling

Med Teamudvikling i Assistance HR Partners kan I forøge jeres medarbejdertilfredshed markant og generelt forbedre trivslen. Når et team fungerer godt, forstår det at udnytte den enkeltes styrker, fagligt som personligt, og dét skaber motivation – vi vil alle arbejde med det, vi er gode til.

 

Motivationen skaber et positivt arbejdsmiljø, som smitter af på andre medarbejdere. Samtidig vil jeres medarbejdere bedre kunne reflektere i konkrete situationer, som vil modvirke konflikter og i stedet skabe konstruktive løsninger.

 

VI leverer et struktureret forløb, som er helt igennem skræddersyet til netop jeres organisation og jeres unikke behov.

Målrettede teams der skaber resultater

– sådan gør vi

 

Målet er at sætte jeres teams i stand til at være mere effektive og skabe synlige resultater på bundlinjen.

 

Det gør vi ved at lave dybdegående analyser af de enkelte medarbejdere for at finde frem til deres unikke profil – herunder styrker og svagheder. Det giver den enkelte større selvindsigt samtidig med, at alle teammedlemmer lærer hinanden at kende på et avanceret niveau. Dertil har vi udviklet en række workshops til at forbedre dynamikken og arbejdsflowet i teamet.

Team-Work

Analyserne og vores workshops betyder, at teamet vil være bedre til at prioritere arbejdsopgaver og udnytte de kompetencer og personlige egenskaber, som de har til rådighed.

Hvilke organisationer egner sig til teamudvikling?

Alle organisationer bør anvende teamudvikling. Du kender det sikkert selv. Der kommer hele tiden nye og højere krav til, hvad I som virksomhed skal levere. Og hvor få fejl I må begå. Her er det vigtigt at gå ind og arbejde med de enkelte teams, så I får fælles værdier og mål.

 

Der er mange konkrete tegn du kan være opmærksom på, når du skal vurdere om I har et behov for teamudvikling. Det kan for eksempel være, at I oplever:

 

  • Dalende performance fra jeres teams
  • Problemer ved opstart af nye procedurer og projekter
  • Manglende holdånd hos teammedlemmer
  • Miskommunikation mellem teammedlemmer

 

Uanset de problemstillinger I oplever, kan vores teamudvikling være med til at bearbejde det og skabe bedre dynamik og synergi i teamet.

Hvad koster det?

Vi skræddersyer en løsning, der passer perfekt til jeres organisation med de unikke udfordringer og problemstillinger, som I står overfor. Derfor har vi ikke faste priser på vores teamudvikling. I samarbejde med jer, udvikler vi en pris og en løsning, som passer jeres behov. På den måde kan vi også sørge for, at I får en løsning, der kan betale sig på bundlinjen. Du er velkommen til, at kontakte os, så holder vi et møde, hvor vi fremlægger jeres muligheder.

 

Klik her for at kontakte os eller bliv ringet op ved at klikke her

Se vores digitale magasin