Rekrutteringsbureau

Assistance HR Partners A/S
møde med rekrutteringsbureau
Når I bruger os som rekrutteringsbureau, så får I udarbejdet dybdegående analyser og tests for at finde kandidater, der er et perfekt match med netop jeres organisation. Ved at investere i rekruttering sparer I tid og penge, og I får den rette medarbejder til at opnå jeres mål – medarbejderne er organisationens vigtigste ressource.

Rekrutteringsbureau – det perfekte match

Rekruttering er en metode til hurtigt og effektivt at finde den helt rigtige kandidat til jeres organisation. Faglighed, personlighed og kemi er afgørende for, om kandidaten vil få succes hos jer og opfylde jeres forventninger på kort og lang sigt.

exceptional_employee-1024x654

 

Som rekrutteringsbureau sætter vi en ære i at udføre omfattende og dybdegående analyser af både jeres organisation og relevante kandidater for at skabe det perfekte match.

Hvad siger vores kunder om os?

COO, Frank Søndergaard, TM-Group: 

Vores rekrutteringsproces med Assistance HR Partners var præget af god kommunikation og gennemsigtighed fra start til slut. Vi søgte en unik profil i form af en særlig IT-specialist, og her var konsulentens erfaring og store netværk inden for IT-branchen afgørende for, at vi i dag sidder med den rette medarbejder både på et fagligt og menneskeligt plan. Vi har været glade for samarbejdet, den professionelle linje og det gode resultat, og jeg kan derfor anbefale Assistance HR Partners til andre.

TM-Group Technology

Rekrutteringsbureau – Tid, penge og garanti

En rekruttering hos Assistance HR Partners giver jeres organisation en betydelig ressourcebesparelse. Når du eller en medarbejder skal bruge tid på at rekruttere, fjerner I fokus fra det, I er bedst til – at drive og udvikle jeres forretning. Samtidig er en eventuel fejlrekruttering dyr, mens det helt rette talent kan tilføre stor værdi til jeres organisation fra start.

Vi er specialister hos Assistance HR Partners, og vi har arbejdet som rekrutteringsbureau gennem mange år. Derfor giver vi også jeres organisation en garanti på op til 5 måneder afhængig af opgaven.

 

Rekruttering er en af vores kernekompetencer, og vi arbejder for at overgå jeres forventninger hver gang. Du kan også læse mere om, hvad der er helt specielt ved at samarbejde med vores rekrutteringskonsulenter ved at klikke her.

 

Rekrutteringsprocessen

Den vigtigste del i en rekrutteringsproces er de indledende analyser af jeres organisation. Det er en kompleks opgave, som skal give indblik i de profiler, der har størst sandsynlighed for at være et perfekt match med jeres organisation. Vi fokuserer blandt andet på jeres virksomhedskultur, målsætninger og forventninger til kandidaten fagligt som personligt.

 

Vi samler analyserne i en rapport, som er retningsgivende for den videre strategi til at finde de rette kandidater.

 

Vi følger en gennemarbejdet og struktureret proces, som vi mener, er den helt rigtige fremgangsmåde – en proces vores rekrutteringskonsulenter har testet gennem mange år med utallige succeser for vores kunder.

 

Du kan læse meget mere om faserne i en professionel rekrutteringsproces ved at klikke her.

Recruitment-Process1

Se vores digitale magasin om rekruttering

Vi rekrutterer uanset din placering i landet

Vi kan levere rekrutteringsopgaver uanset, hvor din virksomhed er placeret i landet. Vi er nemlig en landsdækkende HR Partner med 30 medarbejdere fordelt på 6 afdelinger, der sammen omsætter for over 100 mio. kr. om året. Klik på dit område nedenfor, for at blive videresendt til den relevante afdeling:

 

– København og resten af region hovedstaden – Klik her

– Aarhus og resten af region midtjylland + region nordjylland – Klik her

– Ringsted og resten af region sjælland – Klik her

– Kolding og resten af region syddanmark – Klik her

– Københavns Lufthavn – Klik her

– Odense og resten af Fyn – Klik her