Hvad koster en rekruttering?

Assistance HR Partners A/S
Prisen for en rekruttering kan variere meget, fordi der er mange variable at tage højde for. Både tiden, metoden, profilen, branchen, krav til profilen og den konkrete situation kan påvirke prisen. Her kan du læse, hvordan vi fastsætter, hvad en rekruttering skal koste. Du kan få et skræddersyet tilbud, og du kan læse, hvad vores kunder siger om os. Det handler om at finde den helt rette medarbejdere til jer og samtidig til en retfærdig pris og høj kvalitet. 

Vil du hellere læse et udsnit af referencer med det samme? – Så klik her

hjemmeside referencer

Klik her for at vælge en pakke og få et skræddersyet tilbud

 

 

Sådan fastsætter vi, hvad en rekruttering skal koste

Så hvad koster en rekruttering egentlig? Det afhænger meget af den konkrete situation. Og for at gøre det så gennemskueligt for dig som muligt, så kan du her læse, hvad der påvirker prisen. Overordnet handler det om, hvor svært det er at finde og matche den rette profil.

 

Hvis I eksempelvis skal finde en regnskabsmedarbejder, er kompleksiteten og tidsforbruget mindre end, hvis I mangler en CFO. En CFO stiller nemlig væsentligt højere krav til rekrutteringskonsulentens kompetencer, tid og netværk. Og det påvirker omkostningerne og dermed, hvad rekrutteringen koster.

 

Rekrutteringsprocessen: faser og tidsforbrug

Rekrutteringsprocessen indeholder en række faser, som alle har forskellige krav til konsulentens kompetencer og tidsforbrug. Du kan se faserne som et korthus. De underbygger og støtter hinanden og fjerner vi én, så falder det hele sammen. Derfor skal alle faser udføres med høj professionalitet, så I får et perfekt match til jobbet, afdelingen og kulturen i jeres virksomhed.

 

Faserne består af jobanalyse, job- og personbeskrivelse, stillingsopslag, annoncering, search, 1,2- og evt. 3. samtale, test og analyse. Og de forskellige faser kan give store udslag i tidsforbruget – en hel proces kan variere mellem alt fra 60 til 180 arbejdstimer.

 

Prisen er altså meget svær at fastsætte uden en ordentlig behovsafdækning fra konsulentens side.

 

Nedenfor kan du se et overblik over de pakker vi tilbyder, og du kan få et skræddersyet tilbud på din konkrete rekruttering.

 

Når du har valgt din pakke, ringer vi dig op og stiller et par korte spørgsmål. Derefter kan vi give dig et konkret bud på en pris, som vi kan stå inde for.

 

Hvad koster en rekruttering?

Vælg din pakke
Normal rekruttering
Medarbejderniveau
• Dedikeret rekrutteringskonsulent
• 1. mdr garanti
• Fuld rekrutteringsproces
• Løbende opfølgning
Få et prisestimat på 5 min.
Premium rekruttering
Mellemleder- eller specialist niveau
• Dedikeret Senior konsulent
• 3. mdr garanti
• Fuld rekrutteringsproces
• Løbende opfølgning
Få et prisestimat på 5 min.
Premium+ rekruttering
Toplederniveau
• Dedikeret Senior Konsulent
• 5. mdr garanti
• Fuld rekrutteringsproces
• Løbende opfølgning
Få et prisestimat på 5 min.

Vi tilbyder loyalitetsrabat

Som kunde øger I jeres loyalitetsrabat hver gang, I køber en rekruttering hos os. Vi har 5 niveauer og ved jeres 5. køb, vil I få den højeste loyalitetsrabat. For hvert køb udvides loyalitetsrabatten, som er relateret til antallet af køb inden for en periode af 12 måneder regnet fra datoen for første ordre til datoen for sidste ordrebekræftelse.

Loyalitetsrabat:
Normal Rekruttering

 

1. Fuld pris

2. 2.000 kr.

3. 4.000 kr.

4. 6.000 kr.

5. 8.000 kr

Loyalitetsrabat:
Premium Rekruttering

 

1. Fuld pris

2. 3.000 kr.

3. 6.000 kr.

4. 9.000 kr.

5. 12.000 kr

Loyalitetsrabat:
Premium+ Rekruttering

 

1. Fuld pris

2. 5.000 kr.

3. 10.000 kr.

4. 15.000 kr.

5. 20.000 kr.

Hvad siger kunderne

når vi rekrutterer for dem?

Hvad koster en rekruttering?
5 (100%) 8 votes

Vil du vide mere om vores rekrutteringsproces?

Vi har en fast og gennemarbejdet model for, hvordan vi rekrutterer de rette mennesker til de rette virksomheder. Den indeholder en række steps, som du kan læse mere om ved at klikke her.

 

 

Hvis du gerne vil i direkte kontakt med os, kan du skrive eller ringe til os ved at klikke her.