Vikarbureau

Assistance HR Partners A/S
vikarbureau kundeservice
Assistance HR Partners som vikarbureau giver jeres organisation en pålidelig og stabil løsning på bemandingsproblemer f.eks. ved ferie, sygdom, barsel eller spidsbelastninger. I sparer tid og penge, og hos os garanterer vi vikarer af høj kvalitet, der er klædt på til opgaven fra dag ét – vi arbejder for at overgå jeres forventninger hver gang.

Vikarbureau – Stabil og pålidelig løsning

Ved at bruge vikarer fra Assistance HR Partners får I en stabil og pålidelig løsning på jeres bemandingsproblemer.

 

De fleste ledere i det danske erhvervsliv kender til udfordringer med manglende arbejdskraft under ferie-, syge-, ulykkes- eller barselsperioder. Sideløbende kan det skabe problemer, når arbejdsmængden har store udsving i løbet af året.  Ved begge scenarier er vikarer den perfekte løsning.

 

Med Assistance HR Partners som vikarbureau er i klædt på til de akutte bemandingsproblemer, som I står over for i fremtiden.

Vikarbureau – Kvalitet og det perfekte match

En vikar er ikke bare en vikar. En vikar skal være klar til den pågældende opgave fra dag ét, så I ikke spilder tid og penge på et oplæringsforløb til en midlertidig medarbejder.

 

Vi har gennem årene opbygget vores egen database med over 20.000 vikarer, der har deres styrker inden for hver deres områder.

 

Ved løbende registrering af tilfredshed og kvalitet, tæt kontakt med vores vikarer og et stærkt udvælgelsessoftware kan vi tilbyde jer de allerbedste løsninger.

 

Med Assistance HR Partner kan I opretholde jeres effektivitet og kvalitet uanset bemandingsproblemet.

great-candidate-experience

Vikarbureau – Spar tid og penge

billede

Med Assistance HR Partners som vikarbureau kan I spare både tid og penge.

 

Det er tidskrævende og svært at finde en afløser med de rette kompetencer til at varetage en stilling øjeblikkeligt. Derudover koster det penge for hver eneste dag, I mangler en medarbejder. Med os som vikarbureau kan I fokusere på at gøre det, I er bedst til – at drive jeres forretning. Samtidig har I sikkerhed for, at vi løser problemet og finder de bedste vikarer til netop jeres organisation.

 

Med Assistance HR Partners som jeres vikarbureau er I kun et telefonopkald væk fra en optimal løsning.

Se vores digitale magasin

Vi er et landsdækkende vikarbureau

Vi leverer kvalitetsvikarer, om I befinder jer i Aarhus, Odense, København – faktisk ligegyldigt hvor I holder til i Danmark. Vi har 30 medarbejdere fordelt på 6 afdelinger, så jeres konsulent er altid tæt på jer. Med vores database på 20.000 vikarer kan vi levere vikarer uanset geografisk placering og branche. Vi kan være jeres faste vikarbureau og HR Partner – en partner I altid kan regne med. Klik på et link nedenfor, så sender vi dig til din afdeling:

 

– København og resten af region hovedstaden – Klik her

– Aarhus og resten af region midtjylland + region nordjylland – Klik her

– Ringsted og resten af region sjælland – Klik her

– Kolding og resten af region syddanmark – Klik her

– Københavns Lufthavn – Klik her

– Odense og resten af Fyn – Klik her