Try & Hire

Assistance HR Partners A/S
Try & Hire

Try & Hire – Fastansættelse af vikarer

 

Prøv en medarbejder af som vikar før I bestemmer jer for en fastansættelse. Try & Hire er en hel unik løsning, som giver både kandidat og organisation mulighed for at lære hinanden at kende før en aftale.

 

Den nemmeste, mest økonomiske og mest sikre måde at ansætte en ny medarbejder på er fastansættelse af en vikar ud fra metoden ”Try & Hire”. Det betyder rent praktisk, at kandidaten i de tre første måneder af ansættelsen arbejder som vikar. På denne måde får både virksomhed og kandidat god lejlighed til at lære hinanden at kende inden en eventuel fastansættelse.

 

Efter en tre måneders prøveperiode på fuld tid kan virksomheden ansætte vikaren – sin nye medarbejder – uden yderligere omkostninger.

 

Vi er også et landsdækkende vikarbureau

Vi leverer kvalitetsvikarer, om I befinder jer i Aarhus, Odense, København – faktisk ligegyldigt hvor I holder til i Danmark. Vi har 30 medarbejdere fordelt på 6 afdelinger, så jeres konsulent er altid tæt på jer. Vi bruger tid på at lære hver enkelt vikar at kende, så vi er sikre på, at vi kan opretholde vores træfsikkerhed på 96%.

Med vores database på 20.000 vikarer kan vi levere vikarer uanset geografisk placering og branche. Vi kan være jeres faste vikarbureau og HR Partner – en partner I altid kan regne med. Klik på et link nedenfor, så sender vi dig til din afdeling:

 

– København og resten af region hovedstaden – Klik her

– Aarhus og resten af region midtjylland + region nordjylland – Klik her

– Ringsted og resten af region sjælland – Klik her

– Kolding og resten af region syddanmark – Klik her

– Københavns Lufthavn – Klik her

– Odense og resten af Fyn – Klik her

 

Vi leverer kompetente vikarer inden for mange forskellige brancheområder. Du kan læse om vores vikarløsninger og de forskellige brancheområder lige her.