Vikar – håndværker

Assistance HR Partners A/S

Håndværker Vikar

 

Har du akut brug for en murer, elektriker, tømrer eller en anden håndværker vikar? Hos Assistance HR Partners har vi en stor database af vikarer inden for håndværk. Har din virksomhed fået en stor opgave, og har du brug for fleksibel arbejdskraft, har du mulighed for at bestille en vikar for en kortere eller længere periode.

 

Denne fleksible løsning fra Assistance sikrer, at din virksomhed altid har fuld udnyttelse af ressourcerne, så du hurtigt kan justere din kapacitet op og ned uden have store faste lønudgifter.

 

Vi bruger tid på at lære hver enkelt vikar at kende, så vi er sikre på, at vi kan opretholde vores træfsikkerhed på 96%. I sparer tid og penge, og hos os garanterer vi vikarer af høj kvalitet, der er klædt på til opgaven fra dag ét.

 

Vi er et landsdækkende vikarbureau

Vi leverer kvalitetsvikarer, om I befinder jer i Aarhus, Odense, København – faktisk ligegyldigt hvor I holder til i Danmark. Vi har 30 medarbejdere fordelt på 6 afdelinger, så jeres konsulent er altid tæt på jer.

 

Med vores database på 20.000 vikarer kan vi levere vikarer uanset geografisk placering og branche. Vi kan være jeres faste vikarbureau og HR Partner – en partner I altid kan regne med. Klik på et link nedenfor, så sender vi dig til din afdeling:

 

– København og resten af region hovedstaden – Klik her

– Aarhus og resten af region midtjylland + region nordjylland – Klik her

– Ringsted og resten af region sjælland – Klik her

– Kolding og resten af region syddanmark – Klik her

– Københavns Lufthavn – Klik her

– Odense og resten af Fyn – Klik her

 

Vi leverer kompetente vikarer inden for mange forskellige brancheområder. Du kan læse om vores vikarløsninger og de forskellige brancheområder lige her.