Vikar – køkken & kantine

Assistance HR Partners A/S
vikarer til køkken og kantine

Vikarer til Køkken, Kantine & HOREKA

.

Vi er førende leverandør af vikarer til køkken-, kantine- og restaurationsbranchen. Vores konsulenter er faglærte og har mange års erfaring med udvælgelse af vikarer og medarbejdere til alle dele af virksomhedskantinen, cateringvirksomheden eller hotellet.

 

I Assistance HR partners leverer vi alt lige fra kokke-, smørrebrødsjomfru- og assistentvikarer til serverings- og opvaskevikarer. Med vores ekspertise er vi i stand til at finde den helt rigtige vikar eller medarbejder til jeres organisation.

 

Førende leverandør i Danmark

Assistance HR Partners er førende i Danmark inden for kantine- og restaurationsområdet, hvilket betyder, at har vi oparbejdet Danmarks største database af kompetente og relevante vikarer som fx. kokkevikarer, tjenervikarer, køkkenassistentvikarer, kantinevikarer etc.

 

Tilfredse vikarer – høj kvalitet

Det er vigtigt for Assistance HR Partners, at alle vikarer oplever at være tilknyttet bureauet. Derfor holder vi hvert år to fester for vores vikarer. Vi udnævner også diplomer til alle vikarer, der fx. har været kokkevikar, smørrebrødsjomfruvikar, tjenervikar eller opvaskevikar hos os i henholdsvis 1200 eller 3000 timer og samtidig udfører et stabilt og godt stykke arbejde. Hvert år udnævnes der også Årets kantinevikar for den helt usædvanligt flotte præstation – resultatet er tilfredse vikarer og høj kvalitet til vores kunder.

 

Vi er et landsdækkende vikarbureau

Vi leverer kvalitetsvikarer, om I befinder jer i Aarhus, Odense, København – faktisk ligegyldigt hvor I holder til i Danmark. Vi har 30 medarbejdere fordelt på 6 afdelinger, så jeres konsulent er altid tæt på jer.

 

Med vores database på 20.000 vikarer kan vi levere vikarer uanset geografisk placering og branche. Vi kan være jeres faste vikarbureau og HR Partner – en partner I altid kan regne med. Klik på et link nedenfor, så sender vi dig til din afdeling:

 

– København og resten af region hovedstaden – Klik her

– Aarhus og resten af region midtjylland + region nordjylland – Klik her

– Ringsted og resten af region sjælland – Klik her

– Kolding og resten af region syddanmark – Klik her

– Københavns Lufthavn – Klik her

– Odense og resten af Fyn – Klik her

 

Vi leverer kompetente vikarer inden for mange forskellige brancheområder. Du kan læse om vores vikarløsninger og de forskellige brancheområder lige her.