Vikar – kontor & administration

Assistance HR Partners A/S
vikarer til kontor og administration

Vikarer til kontor og administration

 

Har du brug for vikarer til kontor og administration? Vi har mange dygtige vikarer til rådighed. Uanset om det er en administrations- eller kontorvikar, er vi i stand til at levere kompetente vikarer.

 

Vi leverer kompetente og kvalificerede vikarer til kontor og administration. Vi har en meget kompetent medarbejdergruppe, og vores konsulenter har alle en alsidig baggrund fra fx servicefag, administrative opgaver eller HR afdeling i kombination med flere års erfaring inden for personaleudvælgelse.

 

Vores konsulenter har fokus på alle aspekter i din virksomhed, og vi lægger en stor ære i at sikre den bedste kvalitet for vores kunder. For din virksomhed er det en nem, hurtig og fleksibel måde at udnytte din virksomheds personaleressourcer på.

 

Som vikarbureau sætter vi stor ære i, at tilbyde vikarer til kontor og administrationfunktioner, især med fokus på at matche vores vikarers kompetencer med vores kunders forventninger.

 

Leder du efter en vikar til kontor eller administrationsopgaver, så er vi altid behjælpelige.

 

Vi er et landsdækkende vikarbureau

Vi leverer kvalitetsvikarer, om I befinder jer i Aarhus, Odense, København – faktisk ligegyldigt hvor I holder til i Danmark. Vi har 30 medarbejdere fordelt på 6 afdelinger, så jeres konsulent er altid tæt på jer. Vi bruger tid på at lære hver enkelt vikar at kende, så vi er sikre på, at vi kan opretholde vores træfsikkerhed på 96%.

 

Med vores database på 20.000 vikarer kan vi levere vikarer uanset geografisk placering og branche. Vi kan være jeres faste vikarbureau og HR Partner – en partner I altid kan regne med. Klik på et link nedenfor, så sender vi dig til din afdeling:

 

– København og resten af region hovedstaden – Klik her

– Aarhus og resten af region midtjylland + region nordjylland – Klik her

– Ringsted og resten af region sjælland – Klik her

– Kolding og resten af region syddanmark – Klik her

– Københavns Lufthavn – Klik her

– Odense og resten af Fyn – Klik her

 

Vi leverer kompetente vikarer inden for mange forskellige brancheområder. Du kan læse om vores vikarløsninger og de forskellige brancheområder lige her.