Vikar – lager & produktion

Assistance HR Partners A/S

Vikarer til lager og produktion

Assistance leverer medarbejdere til både faste stillinger og vikariater inden for produktion og lager.

 

Alle vikarer har været igennem vores normale interviewprocedure, hvor vi blandt andet altid indhenter positive referencer fra tidligere job. Derudover har alle kandidater fremvist straffeattest. Vi leverer vikarer med og uden truckcertifikat, til pakning, plukning, højlager og med specielle sikkerhedskrav.

 

Vi bruger tid på at lære hver enkelt vikar at kende, så vi er sikre på, at vi kan opretholde vores træfsikkerhed på 96%. I sparer tid og penge, og hos os garanterer vi vikarer af høj kvalitet, der er klædt på til opgaven fra dag ét.

 

Vi er et landsdækkende vikarbureau

Vi leverer kvalitetsvikarer, om I befinder jer i Aarhus, Odense, København – faktisk ligegyldigt hvor I holder til i Danmark. Vi har 30 medarbejdere fordelt på 6 afdelinger, så jeres konsulent er altid tæt på jer.

 

Med vores database på 20.000 vikarer kan vi levere vikarer uanset geografisk placering og branche. Vi kan være jeres faste vikarbureau og HR Partner – en partner I altid kan regne med. Klik på et link nedenfor, så sender vi dig til din afdeling:

 

– København og resten af region hovedstaden – Klik her

– Aarhus og resten af region midtjylland + region nordjylland – Klik her

– Ringsted og resten af region sjælland – Klik her

– Kolding og resten af region syddanmark – Klik her

– Københavns Lufthavn – Klik her

– Odense og resten af Fyn – Klik her

 

Vi leverer kompetente vikarer inden for mange forskellige brancheområder. Du kan læse om vores vikarløsninger og de forskellige brancheområder lige her.