Vikar – salg & marketing

Assistance HR Partners A/S

Vikarer til salg og marketing

 

Hos Assistance tilbyder vi kompetente og kvalificerede vikarer til salg og marketing. Det kan f.eks være en medarbejder til kundeservice, telemarketing eller salg.

 

Mangler du assistance til at finde vikarer til salg og marketing? Hos Assistance HR Partners har vi en stab af kvalificerede og professionelle konsulenter med mange års erfaring fra salgs- og marketingstillinger i kombination med flere års erfaring inden for rekruttering.

 

Sammen med kunden udarbejder vi succeskriterier samt afdækker, hvilken profil der er behov for. Personlighedstest sikrer et godt salg- og marketing match til virksomheden og teamet.

 

Vi bruger tid på at lære hver enkelt vikar at kende, så vi er sikre på, at vi kan opretholde vores træfsikkerhed på 96%. I sparer tid og penge, og hos os garanterer vi vikarer af høj kvalitet, der er klædt på til opgaven fra dag ét.

 

Vi er et landsdækkende vikarbureau

Vi leverer kvalitetsvikarer, om I befinder jer i Aarhus, Odense, København – faktisk ligegyldigt hvor I holder til i Danmark. Vi har 30 medarbejdere fordelt på 6 afdelinger, så jeres konsulent er altid tæt på jer.

 

Med vores database på 20.000 vikarer kan vi levere vikarer uanset geografisk placering og branche. Vi kan være jeres faste vikarbureau og HR Partner – en partner I altid kan regne med. Klik på et link nedenfor, så sender vi dig til din afdeling:

 

– København og resten af region hovedstaden – Klik her

– Aarhus og resten af region midtjylland + region nordjylland – Klik her

– Ringsted og resten af region sjælland – Klik her

– Kolding og resten af region syddanmark – Klik her

– Københavns Lufthavn – Klik her

– Odense og resten af Fyn – Klik her

 

Vi leverer kompetente vikarer inden for mange forskellige brancheområder. Du kan læse om vores vikarløsninger og de forskellige brancheområder lige her.