Vikar – Sundhed

Assistance HR Partners A/S

Vikarer til sundhedsområdet

 

Står du og mangler vikarer til sundshedsområdet – måske en sosu-assistent eller sygeplejerske? Så kan vi hjælpe.

 

Sundhedsvikarer er nemlig et vigtigt fokusområde for Assistance HR Partners. Vi har stor erfaring som leverandør på området under vores tidligere datterselskab Assistance Sundhed, og vi fortsætter nu succesen i Assistance HR Partners.

 

Med  vores vision om at overgå vores kunders forventninger leverer vi kvalitets-vikarer inden for områderne sosu-hjælper, sosu-assistent, sygeplejersker og ernærings assistenter. Vi bruger tid på at lære hver enkelt vikar at kende, så vi er sikre på, at vi kan opretholde vores træfsikkerhed på 96%.

 

Ring og hør mere på 33 55 00 90.

 

Vi er et landsdækkende vikarbureau

Vi leverer kvalitetsvikarer, om I befinder jer i Aarhus, Odense, København – faktisk ligegyldigt hvor I holder til i Danmark. Vi har 30 medarbejdere fordelt på 6 afdelinger, så jeres konsulent er altid tæt på jer.

 

Med vores database på 20.000 vikarer kan vi levere vikarer uanset geografisk placering og branche. Vi kan være jeres faste vikarbureau og HR Partner – en partner I altid kan regne med. Klik på et link nedenfor, så sender vi dig til din afdeling:

 

– København og resten af region hovedstaden – Klik her

– Aarhus og resten af region midtjylland + region nordjylland – Klik her

– Ringsted og resten af region sjælland – Klik her

– Kolding og resten af region syddanmark – Klik her

– Københavns Lufthavn – Klik her

– Odense og resten af Fyn – Klik her

 

Vi leverer kompetence vikarer inden for mange forskellige brancheområder. Du kan læse om vores vikarløsninger og de forskellige brancheområder lige her.