Vi er eksperter. Vi er nysgerrige. Vi har det sjovt. Men vi har det vigtigst af alt fantastisk med vores passion for at finde de rette mennesker.

For mennesker er kernen i både vores og din forretning.

 

Vores motto:

 

Rette mennesker – Rette resultater

 

Vidste du at,..

Vi har gennemført +1200 rekrutteringer og +240.000 vikarjobs

Vores blog blev nomineret til Danmarks bedste blog om ledelse og rekruttering – gå til bloggen

Der er en forklaring på elefanten i vores logo – læs mere her

Vores vikar vandt Årets Bedste Vikar 2018 kåret af Vikarbureauernes brancheforening – læs artiklen her

Aase Hagemann
Stifter af Assistance

Kim Bjørnstrup
Administrerende Direktør

Vores historie

I år 2000 var det gode tider. Rekrutterings- og vikarbureauer skød frem i massevis. Der var dog ét problem. Det var så let at starte et bureau, at det gik ud over kvaliteten af bureauerne i branchen. Der blev lovet guld og grønne skove, men virkeligheden var ofte en anden.

Kvalitet frem for kvantitet. Det så Aase Hagemann – en dansk entreprenør, der nogle år forinden havde solgt sit firma til Adecco. Det stod strålende klart for hende, at markedet tørstede efter kvalitetsløsninger frem for de billigere alternativer uden effekt. Billige løsninger giver ikke plads til den nødvendige analyse, metode og menneskekundskab som skaber rammerne for et unikt match mellem virksomhed og medarbejder.

I februar år 2000 så Assistance for første gang dagens lys. Og vi lever stadig stærkt med vores passion for at finde de mennesker til de rigtige job. Vi er blandt de største spillere på markedet, og vi lægger en ære i at bringe vores kunder til det næste niveau gennem løsninger af høj kvalitet.

Efter en lang kamp med sygdom overtog Aases svigersøn, Kim Bjørnstrup, roret i 2015.  Med hans fortid som topchef for over 4000 mennesker i Schweiz og en omsætning på over 10 mia., så har Assistance siden da været i gode hænder.

Vi er utroligt stolte over, at Aases ånd stadig lever i stærkt velgående gennem os. Hun skabte en unik fighter-kultur sammen med en empatisk og menneskeorienteret tilgang, som vi lever videre med hver eneste dag.

 

 

Hvad handler alt det med elefanten så om?

Vores stifter Aase Hagemann havde en helt speciel fascination – hun elskede elefanter. Gennem sit liv rejste hun verden rundt, og elefanten fik hendes opmærksomhed under en rejse til Indien. Hun så elefanten som et dyr, der signalerer stolthed, fællesskab, visdom og styrke – og det er netop de ord, hun har brugt til at sætte sit præg på kulturen i Assistance.

Derfor er elefanten selvfølgelig en del af vores logo, og står som et lysende symbol og reminder.

 

 

Har du lagt mærke til, at elefanten er overalt?

Jojo, Aases yndlingsdyr er selvfølgelig i vores logo. Men hvis du kaster et ekstra blik på hjemmesiden, så er den faktisk flere steder.

Vi bruger altid origami-elefanten som baggrund. Og det betyder, at hver gang du ser en blå farve på vores hjemmeside, så er det faktisk et zoom-in på den samme elefant, som vi har i logoet.

Vores værdier

Elefanten

Elefanten er kernen af vores kultur. Den repræsenterer stolthed, fællesskab, visdom og styrke.

Dialog & nærvær

Vi tror på, at det tætte samarbejde og en nærværende dialog er en forudsætning for at forstå behovet hos kandidater og vores kunder.

Værdiskabende

Vores eksistensberettigelse er baseret på, at vi kan skabe værdi for vores kunder. Derfor er vores mål at understøtte deres forretning i alle vores aktiviteter.

Detaljeorienteret & analytisk

Sans for detaljer og en analytisk tilgang er vores fundament for udvikling og forandring. Det gør, at vi kan tilbyde løsninger i høj kvalitet.

ansvar

Ansvar og integritet er vigtigt for os. Vi gør, hvad vi siger, og siger hvad vi gør.

Sysser Bjørnstrup
Indehaver
syb@assistance.dk

Christian K. Sørensen
Områdedirektør
christian@assistance.dk

Susanne Hjortkjær
Salgs- og personalekonsulent
shh@assistance.dk

Christopher Duran Nielsen
Salgs- og
personalekonsulent
cdn@assistance.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig tips & tricks, undersøgelser og nyheder om HR, ledelse og relevante kurser – det hele handler om, at du skal skabe endnu bedre resultater. Prøv det af. Ingen spam og nem afmelding 🙂