Vi er eksperter. Vi er nysgerrige. Vi har det sjovt. Men vigtigst af alt er vores passion for at finde de rette mennesker.

For mennesker er kernen i både vores og din forretning.

 

Vores motto:

 

Rette mennesker – Rette resultater

 

Vidste du at…

…vi har gennemført +1200 rekrutteringer og +240.000 vikarjobs

Jesper Busk
Adm. direktør, JKS

Christian K. Sørensen
Direktør, Assistance

Vores historie

I år 2000 var det gode tider. Rekrutterings- og vikarbureauer skød frem i massevis. Der var dog ét problem. Det var så let at starte et bureau, at det gik ud over kvaliteten af bureauerne i branchen. Der blev lovet guld og grønne skove, men virkeligheden var ofte en anden.

Kvalitet frem for kvantitet. Det så Aase Hagemann – en dansk entreprenør, der nogle år forinden havde solgt sit firma til Adecco. Det stod strålende klart for hende, at markedet tørstede efter kvalitetsløsninger frem for de billigere alternativer uden effekt. Billige løsninger giver ikke plads til den nødvendige analyse, metode og menneskekundskab, som skaber rammerne for et unikt match mellem virksomhed og medarbejder.

I februar år 2000 så Assistance for første gang dagens lys. Og vi lever stadig stærkt med vores passion for at finde de rette mennesker til de rigtige job. Vi er blandt de største spillere på markedet, og vi sætter en ære i at bringe vores kunder til det næste niveau gennem løsninger af høj kvalitet.

Efter en lang kamp mod sygdom overtog Aases svigersøn, Kim Bjørnstrup, roret i 2015. Det gjorde han frem til 28/2 2019, hvor Assistance blev en del af JKS Group. Effektivitet, troværdighed og engagement er kernen i JKS og Assistances daglige virke.

Assistance ledes i dag af direktør Christian K. Sørensen, som i mange år har været en del af Assistances fantastiske rejse. Driften og udviklingen af selskabet sker i tæt samarbejde med den administrerende direktør i JKS, Jesper Busk.

Vi er utroligt stolte over, at Aases ånd stadig lever gennem os. Hun skabte en unik kultur sammen med en empatisk og menneskeorienteret tilgang, som vi arbejder videre med hver eneste dag.

 

 

Hvad handler alt det med elefanten så om?

Vores stifter Aase Hagemann havde en helt speciel fascination; hun elskede elefanter. Gennem sit liv rejste hun verden rundt, og elefanten fik hendes opmærksomhed under en rejse til Indien. Hun så elefanten som et dyr, der signalerer stolthed, fællesskab, visdom og styrke – og det er netop de ord, hun har brugt til at sætte sit præg på kulturen i Assistance.

Derfor er elefanten selvfølgelig en del af vores logo, hvor den står som et lysende symbol.

 

 

Har du lagt mærke til, at elefanten er overalt?

Jo jo, Aases yndlingsdyr er selvfølgelig i vores logo. Men hvis du kaster et ekstra blik på hjemmesiden, så er den faktisk flere steder.

Vi bruger altid origami-elefanten som baggrund. Og det betyder, at hver gang du ser en blå farve på vores hjemmeside, så er det faktisk et zoom-in på den samme elefant, som vi har i logoet.

Vores værdier

Elefanten

Elefanten er kernen af vores kultur. Den repræsenterer stolthed, fællesskab, visdom og styrke.

Dialog & nærvær

Vi tror på, at det tætte samarbejde og en nærværende dialog er en forudsætning for at forstå behovet hos kandidater og vores kunder.

Værdiskabende

Vores eksistensberettigelse er baseret på, at vi kan skabe værdi for vores kunder. Derfor er vores mål at understøtte deres forretning i alle vores aktiviteter.

Detaljeorienteret & analytisk

Sans for detaljer og en analytisk tilgang er vores fundament for udvikling og forandring. Det gør, at vi kan tilbyde løsninger i høj kvalitet.

ansvar

Ansvar og integritet er vigtigt for os. Vi gør, hvad vi siger og siger, hvad vi gør.

Christian K. Sørensen

Direktør

christian@assistance.dk

Susanne Hjortkjær
Daglig leder
shh@assistance.dk