Mød Hanne, Ryan, Linda, Jacob og Sara, der er vikarer for Assistance

De har vidt forskellige baggrunde, som fx kok, kantinemedarbejder og køkkenassistent. Men fælles for dem er, at de er vikarer for Assistance - og er med til at gøre forskellen.

Her kan du høre fra hver, hvorfor de har valgt Assistance til at finde arbejde til dem.

Job hos Assistance giver medbestemmelse og skiftende arbejdsopgaver

Hanne er køkkenassistent og har arbejdet for Assistance i tre år. Hun holder meget af muligheden for medindflydelse på både opgaver og arbejdstid, og nyder at komme ud og møde forskellige mennesker - i stedet for at arbejde samme sted hver dag.

Fleksible arbejdstider passer perfekt med studie

Ryan er i Danmark for at færdiggøre sin Masters Degree. Han supplerer studierne med vikarjob hos Assistance - det er super fleksibelt og kan nemt planlægges sammen med studierne, da timerne kan justeres op og ned hver uge.

Fleksible arbejdstider passer perfekt med to små børn

Sara var på udkig efter et job med stor fleksibilitet - og da hun havde erfaring med køkkenarbejde fra tidligere, var det oplagt med et vikarjob hos Assistance. Det giver mulighed for ret fast arbejde, men hvor Sara selv bestemmer tidspunkterne.

Anderledes og fleksible hverdag giver mere tid til familie og fritid

Jacob trængte til nye udfordringer efter mange år som fastansat i restaurationsbranchen, og fandt friheden og fleksibiliteten i et vikarjob hos Assistance. Familielivet og fritidsinteresserne har nu igennem 10 år ved Assistance fået højere prioritet i kraft af en mere mere rolig hverdag.

Jeg elsker at køre som vikar og komme ud til forskellige jobs

Linda blev anbefalet at blive vikar hos Assistance af en nuværende vikar - og har ikke fortrudt det siden. Linda har været ved Assistance i fire år og nyder stadig at komme forskellige steder hen og møde nye forskellige kollegaer. Og så elsker hun at lave mad.