Vores historie

Vi er eksperter på vores felt, fordi vi er passionerede, nysgerrige og engagerede.

Omkring årtusindeskiftet oplevede rekrutterings- og vikarbranchen en betydelig vækst af nye bureauer. Dog blev én udfordring hurtigt tydelig. Den hurtige vækst gik ud over kvaliteten og resultaterne i branchen. 

Aase Hagemann, en dansk entreprenør, som tidligere havde solgt sit firma, forstod, at markedet efterspurgte kvalitetsløsninger. Løsninger som kunne levere den nødvendige analyse, metode og menneskelige indsigt, som skaber det mest værdifulde match mellem virksomheder og mennesker. 

I februar 2000 så Assistance dagens lys. I dag er vi stadig drevet af vores passion; at skabe det rette match mellem mennesker og virksomheder. Vi hører til blandt de mest betroede aktører på markedet, fordi vi med vores faglige og personlige tilgang styrker vores kunder med effektive personaleløsninger

 

Efter en lang kamp mod sygdom overtog Aases svigersøn, Kim Bjørnstrup, ansvaret i 2015 og frem til 28. februar 2019, hvor Assistance blev en del af JKS. Faglighed, grundighed, ordentlighed og nærhed er kernen i JKS og Assistances daglige virke.

Assistance ledes i dag af direktør Christian K. Sørensen, som har spillet en afgørende rolle i vores mangeårige udvikling. Driften og væksten af selskabet sker i tæt samarbejde med administrerende direktør Jesper Busk fra JKS. 

Vi er stolte over, at Aases arv og vision fortsat præger os. Hun etablerede en unik kultur, baseret på empati og med fokus på mennesker, som vi fortsat værner om. 

Hvad betyder elefanten for os?

Vores grundlægger, Aase Hagemann, havde en ganske særlig fascination - hun elskede elefanter. I løbet af hendes liv udforskede hun verden, og på en rejse til Indien opstod kærligheden til elefanten og dens væsen. Hun så i elefanten et symbol på stolthed, fællesskab, visdom og styrke, og disse værdier har været med til at forme Assistance-kulturen.

Netop derfor er elefanten en central del af vores logo.

Elefanten udgør kernen i vores kultur. Den symboliserer stolthed, fællesskab, visdom og styrke.

Dialog og nærvær

Et personligt samarbejde og en nærværende dialog er afgørende for at forstå vores kunders og vikarers behov.

Værdiskabelse

Vi styrker vores kunder gennem personlig rådgivning samt faglig og specialiseret arbejdskraft.

Omhyggelighed og faglighed

Vi har øje for detaljen i HORECA-branchen. Vi anvender en gennemtestet og analytisk tilgang, som sikrer høj faglighed og omhyggelighed i vores personaleløsninger.  

Ansvar

Ansvar og integritet er vigtigt for os. Vi handler i overensstemmelse med vores værdier.