Af fagfolk. Til fagfolk.

Vi er specialiseret i personaleløsninger og formidling af arbejdskraft til HORECA gennem mere end 20 år. Det gør, at vi som ingen andre kan tilbyde kvalificerede medarbejdere spændende stillinger.

Alle specialer. Ét sted

Det giver god mening at samle alle de bedste kræfter ét sted. Det gør hverdagen så meget lettere – og så meget mere effektiv. 

Så uanset hvad du søger af job eller personale inden for HORECA, finder du det her hos os.

Se vores specialer

Køkkenchefer og ledere
Har du brug for stærk og effektiv ledelse i køkkenet? Vores netværk og relationer gør, at vi altid har et stort felt af stærke kandidater til positionen.
Kokke
Søger du en erfaren og dygtig kok, der både kan tage styring på opgaver og levere gode madoplevelser, så har vi altid flere kan vælge imellem.
Køkkenassistenter
Står du og mangler kompetente hænder i køkkenet? Vores køkkenassistenter er altid klar til at støtte op og sikre professionel håndtering af opgaver hos dig.
Smørrebrødsjomfruer
Er der brug for hjælp til smørrebrød, anretning af buffeter, oste, salater, sandwiches og pålægsfade? Vi har omgående levering af smørrebrødsjomfruer til det kolde køkken.
Opvaskere og lette assistenter
Vi giver dig nem adgang til medarbejdere, der tager sig effektivt af opvasken og som ved, hvordan man hjælper til i spidsbelastninger.
Tjenere og serveringspersonale
Vores dygtige tjenere bringer erfaring og ekspertise til bords. Med fokus på både service og detaljer sørger de for professionel servering i alle sammenhænge.