Opvaskere og lette assistenter der gør en forskel

Mangler du kompetente hænder til opvask og forefaldende opgaver? Eller ønsker du at arbejde som opvasker eller let assistent? Så er du kommet til det rette sted.

Vi er Danmarks største leverandør af personaleløsninger til HORECA. Vi formidler ikke blot jobmuligheder. Vi formidler engageret og kvalificeret arbejdskraft, der sikrer, at hverdagen går op i landets køkkener og kantiner. Det har vi gjort i mere end 20 år.

Vi kender branchen som få og forstår de daglige behov på begge sider af bordet.

Hver dag sikrer vi det match mellem virksomheder og opvaskere og lette assistenter, der gør en positiv forskel i arbejdslivet for begge parter. Det vil vi også gerne gøre for dig.

Søger du opvaskere eller lette assistenter?

Med mere end 20 års erfaring har vi opbygget den største og mest kvalificerede CV-database i Danmark med over 20.000 kompetente profiler – heriblandt et stort antal erfarne opvaskere og lette assistenter.

Kontakt os

Søger du arbejde som opvasker eller let assistent?

Har du erfaring som opvasker eller med forefaldende opgaver? Ønsker du et fleksibelt arbejdsliv, hvor du selv bestemmer, hvornår du arbejder, og hvor du kan prøve kræfter med forskellige virksomheder? Så bliv vikar hos os. 

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter lette assistenter til forefaldende opgaver, da interessen for det grønne, vegetariske og veganske køkken vokser. Hos os kan du vælge mellem at være opvasker, let assistent eller en kombination af begge. 

Dine typiske arbejdsopgaver som opvasker: 

  • Opvask af service, kogegrej og køkkenredskaber 
  • Organisering af rent service, kogegrej, og køkkenredskaber 
  • Håndtering af skrald og affald 
  • Eventuelt klargøring af råvarer (hakke/snitter) 

Dine typiske arbejdsopgaver som let assistent: 

  • Hakke, snitte og skrælle grøntsager og frugt til madlavning (hakke/snitter) 

Mulighederne er mange hos os – uanset hvor du bor i landet. Vores konsulenter kender branchen og med lokale kontorer i hele landet er vi altid tæt på, klar til at finde et job, der matcher dine ønsker og kompetencer.

 

Opret profil

Vi skaber fælles resultater gennem fællesskab

Vi dyrker de nære relationer og engagerer os i fællesskaber. Både fagligt og menneskeligt.

Det kan vi, fordi vi i kraft af vores lokale afdelinger og personlige konsulenter altid er tæt på – og altid ved, hvad der rører sig. Vi vil gøre en positiv forskel for vores kunder og vikarer i deres arbejdsliv.

Læs mere