Køkkenchefer og ledere der gør en forskel

Mangler du kompetent ledelse i køkkenet? Eller ønsker du at arbejde som køkkenchef eller leder? Så er du kommet til det rette sted.

Vi er Danmarks største leverandør af personaleløsninger til HORECA. Vi formidler ikke blot jobmuligheder. Vi formidler engageret og kvalificeret arbejdskraft, der sikrer, at hverdagen går op i landets køkkener og kantiner. Det har vi gjort i mere end 20 år.

Vi kender branchen og forstår de daglige behov på begge sider af bordet.

Hver dag sikrer vi det match mellem virksomheder, køkkenchefer- og ledere, der gør en positiv forskel i arbejdslivet for begge parter. Det vil vi også gerne gøre for dig.

Søger du en køkkenchef eller leder?

Med mere end 20 års erfaring har vi opbygget den største og mest kvalificerede CV-database i Danmark med over 20.000 kompetente profiler – heriblandt et stort antal erfarne køkkenchefer og ledere.

Kontakt os

Søger du arbejde som køkkenchef eller leder?

Er du udlært køkkenchef eller leder? Eller har du erfaring inden for faget? Og ønsker du et fleksibelt arbejdsliv, hvor du kan prøve kræfter med lederskab i nye køkkener og fællesskaber? Så bliv vikar hos os.

Dine typiske arbejdsopgaver:

  • Drift
  • Daglig ledelse
  • Eksekvering af madplaner
  • Egenkontrol

Lidt om dig: Du er en erfaren leder. Du arbejder selvstændigt og kan tilpasse din produktion til forskellige køkkener. Nogle gange vil du arbejde solo i en enmandskantine, andre gange som leder af et større eller mindre team af kolleger.

Dine primære opgaver inkluderer at følge fastlagte madplaner og instrukser samt varetage egenkontrol. 

Mulighederne er mange hos os – uanset hvor du bor i landet. Vores konsulenter kender branchen og med lokale kontorer i hele landet, er vi altid tæt på klar til at finde et job, der matcher dine ønsker og kompetencer.

 

Opret profil

Vi skaber fælles resultater gennem fællesskab

Vi dyrker de nære relationer og engagerer os i fællesskaber. Både fagligt og menneskeligt.

Det kan vi, fordi vi i kraft af vores lokale afdelinger og personlige konsulenter altid er tæt på – og altid ved, hvad der rører sig. Vi vil gøre en positiv forskel for vores kunder og vikarer i deres arbejdsliv.

Læs mere