Smørrebrødsjomfruer der gør en forskel

Mangler du kompetente hænder til det kolde køkken? Eller ønsker du at arbejde som smørrebrødsjomfru? Så er du kommet til det rette sted. 

Vi er Danmarks største leverandør af personaleløsninger til HORECA. Vi formidler ikke blot jobmuligheder. Vi formidler engageret og kvalificeret arbejdskraft, der sikrer, at hverdagen går op i landets køkkener og kantiner. Det har vi gjort i mere end 20 år.

Vi kender branchen som få og forstår de daglige behov på begge sider af bordet.

Hver dag sikrer vi det match mellem virksomheder og smørrebrødsjomfruer, der gør en positiv forskel i arbejdslivet for begge parter. Det vil vi også gerne gøre for dig.

Søger du smørrebrødsjomfruer?

Med mere end 20 års erfaring har vi opbygget den største og mest kvalificerede CV-database i Danmark med over 20.000 kompetente profiler – heriblandt et stort antal erfarne smørrebrødsjomfruer.

Kontakt os

Søger du arbejde som smørrebrødsjomfru?

Er du udlært smørrebrødsjomfru eller har du erfaring inden for faget? Og ønsker du et fleksibelt arbejdsliv, hvor du kan prøve kræfter med nye køkkener, nye opskrifter og fællesskaber? Så bliv vikar hos os.

Dine typiske arbejdsopgaver: 

  • Anretning af smørrebrød, kolde retter og buffeter 
  • Tilberedning af grønne salater 
  • Generel servicering af gæster 

Du vil af og til have kontakt med gæster eller befinde dig i åbne køkkener.

Derfor er det en fordel, hvis du har en naturlig flair for service samt behersker dansk eller engelsk. 

Mulighederne er mange hos os – uanset hvor du bor i landet. Vores konsulenter kender branchen og med lokale kontorer i hele landet er vi altid tæt på, klar til at finde et job, der matcher dine ønsker og kompetencer.

 

Opret profil

Vi skaber fælles resultater gennem fællesskab

Vi dyrker de nære relationer og engagerer os i fællesskaber. Både fagligt og menneskeligt.

Det kan vi, fordi vi i kraft af vores lokale afdelinger og personlige konsulenter altid er tæt på – og altid ved, hvad der rører sig. Vi vil gøre en positiv forskel for vores kunder og vikarer i deres arbejdsliv.

Læs mere