Kokke der gør en forskel

Mangler du kompetente hænder i køkkenet? Eller ønsker du at arbejde som kok? Så er du kommet til det rette sted.

Vi er Danmarks største leverandør af personaleløsninger til HORECA. Vi formidler ikke blot jobmuligheder. Vi formidler engageret og kvalificeret arbejdskraft, der sikrer, at hverdagen går op i landets køkkener og kantiner. Det har vi gjort i mere end 20 år.

Vi kender branchen som få og forstår de daglige behov på begge sider af bordet.

Hver dag sikrer vi det match mellem virksomheder og kokke, der gør en positiv forskel i arbejdslivet for begge parter. Det vil vi også gerne gøre for dig.

Søger du en kok?

Med mere end 20 års erfaring har vi opbygget den største og mest kvalificerede CV-database i Danmark med over 20.000 kompetente profiler – heriblandt et stort antal erfarne kokke.

Kontakt os

Søger du arbejde som kok?

Er du en faglært kok, eller har du flere års erfaring inden for kokkefaget? Ønsker du et fleksibelt arbejdsliv, hvor du selv bestemmer, hvornår du arbejder, og hvor du kan prøve kræfter med forskellige køkkener så bliv vikar hos os. 

Dine typiske arbejdsopgaver: 

  • Arbejde i det kolde og varme køkken  
  • Sammensætning af menuer efter årstidens råvarer
  • Varebestilling
  • Minimering af madspild

Under længere vikariater kan flere administrative opgaver også forekomme.

Mulighederne er mange hos os – uanset hvor du bor i landet. Vores konsulenter kender branchen og med lokale kontorer i hele landet er vi altid tæt på, klar til at finde et job, der matcher dine ønsker og kompetencer.

 

Opret profil

Vi skaber fælles resultater gennem fællesskab

Vi dyrker de nære relationer og engagerer os i fællesskaber. Både fagligt og menneskeligt.

Det kan vi, fordi vi i kraft af vores lokale afdelinger og personlige konsulenter altid er tæt på – og altid ved, hvad der rører sig. Vi vil gøre en positiv forskel for vores kunder og vikarer i deres arbejdsliv.

Læs mere