En verden af muligheder

Find dit næste job eller bliv vikar hos os. Uanset hvad så er vi indstillet på at hjælpe dig videre.

Opret en profil og ring til os

Start med at oprette en profil i vores database. Herefter ringer du til os, så vi kan sætte dig i kontakt med den rigtige konsulent inden for dit område.

Lad os finde jobbet for dig

Læn dig tilbage og lad os finde arbejde til dig. Vi har dagligt kontakt til en lang række danske virksomheder, som kan have brug for din hjælp.

et stort netværk af virksomheder

Uanset om du ønsker en fast stilling eller et vikariat, så arbejder vi hele tiden at udbygge vores netværk af virksomheder i Danmark. Det kan let komme dig til gode.

Vi finder folk til mange forskellige brancher

Produktion, bygge & Industri

18 års erfaring med at finde kvalitetsfolk til branchen.

Hotel, restauration & Kantine

Vi er Danmarks største leverandør indenfor branchen.

Kontor, salg & ledelse

Vi har stor erfaring og fokus på at skabe det rette match mellem kultur, kultur, personlighed, mål og kompetencer.

Vi er stolte over at arbejde med nogle imponerende virksomheder

Frank Jørgensen (guldvikar)

Som ansat i Assistance skal du kunne se på alle nye opgaver med åbne øjne, da hver kunde kræver noget forskelligt – kan du lide det, er det et perfekt job. Jeg har været ansat i Assistance i godt 2 år og er meget glad for at være vikar. For mig er det blevet noget af en livsstil at arbejde som vikar. Jeg kommer ud i mange forskellige kantiner, og jeg lærer noget hver eneste gang. Jeg forsøger hver dag at gøre mit job så godt som muligt, jeg ved, hvor vigtigt det er at være imødekommende og finde frem til, hvad kunden forventer af mig. Lægger man sjæl og engagement i jobbet, bliver man som vikar rost, og det jo en helt rar fornemmelse. Jeg er glad for at arbejde for Assistance, de lytter altid til mig, og finder frem til de job, der passer til mig. Jeg har fx aldrig fået min løn for sent, og der er altid orden i tingene.

Jeanette Skaarup (vikar)

Konsulenterne hos Assistance er altid meget behjælpelige, når jeg har spørgsmål til et job eller andet. De er altid smilende og imødekommende. Det er spændende at komme ud og møde nye mennesker samt lærerigt både på det personlige og faglige plan. Det giver også en god mulighed for at finde ud af, hvilken type arbejdsplads, der passer én bedst, hvis man leder efter fast job. En ting, der er meget vigtig for mig, er altid at yde mit bedste og være serviceminded, smilende og imødekommende, når jeg er ude i et vikariat. Jeg repræsenterer jo både mig selv og Assistance.

Jeannette Hvenegaard Petersen (vikar)

Som kok bliver man aldrig færdig med at lære. Jeg har nu været tilknyttet Assistance i 16 mdr., og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har lært så meget. Jeg kan godt lide, at man bliver hørt og taget seriøst, og jeg føler virkelig, at konsulenterne kender mig rigtig godt. Dette gør, at jeg anbefaler Assistance som vikarbureau, da de opfylder mine krav for en god arbejdsgiver.

Lisbeth Figgé (vikar)

Som vikar bliver du hele tiden udfordret, og der er altid noget at lære, da kunderne kan være meget forskellige. Man skal være mødestabil, pæn, opmærksom, tænke hurtigt samt kunne tage imod en ordre. Det koster heller ikke noget at smile og være glad, når du kommer ud som vikar. På denne måde får du også selv en rigtig god oplevelse. Jeg synes, at der er en god kontakt til kunderne, og der er masser af arbejde at få, hvis du virkelig vil. Da jeg var vikar for nogle år tilbage, opbyggede jeg en god kundekreds, som jeg var meget glad for. Konsulenterne hos Assistance er altid søde, når jeg taler i telefon med dem. De er gode til at informere om kunderne, og deres kontaktinformation via mail og sms fungerer fint.

Majken Valentinsen (vikar)

At arbejde ved Assistance giver mig en hverdag, der er spændende og fuld af udfordringer. I tæt samarbejde med Assistance får jeg de opgaver, jeg ønsker og kommer rundt til mange forskellige køkkener. Dette gør, at jeg hver dag skal være omstillingsparat og fleksibel, men det gør også, at alle dage er forskellige.

Brug vikarjobbet som trappetrin til dit drømmejob

Som vikar får du mulighed for at prøve en masse forskellige typer jobs af. Det betyder helt konkret at du får mulighed for at prøve forskellige brancher af før du tager dit endelige valg. Derudover kommer du til at udvide dit netværk hos de virksomheder vi...

Derfor skal du virkelig overveje at blive vikar

Der er mange jobsøgende som er bange for vikar-title, men det er en kæmpe fejl. Fordi vikarjobbet giver dig rigtig mange muligheder. I dette indlæg går vi igennem alle de fordele der ved at arbejde som vikar. Derudover kan du møde en række af vores...

Se vores blog med tips og tricks TIL DEN JOBSØGENDE

Få inspiration til, hvordan du kommer i job eller få gode råd som vikar.

Kontakt os

Vi har åben telefontid mandag – fredag fra kl. 09.00 – 17.00
Lindevangs Allé 3, 2000 Frederiksberg
33 55 00 90
info@assistance.dk