Find det helt rigtige talent

Det er vigtigt for os, at vores kunder har en god oplevelse, hver gang vi rekrutterer medarbejdere til dem. Derfor giver vi garanti og loyalitetsrabat på alle vores rekrutteringsløsninger.

Få et prisestimat på 5 min.

Hvorfor bruge os som rekrutteringsbureau?

Få adgang til et helt unikt kandidatfelt

Vi arbejder dagligt med at udvikle vores talent pipeline, så vi kan modne de rette mennesker til de rette stillinger.

Få garanti for det rette match

Din tryghed er vigtig for os og vi ved vi er gode til at finde de rette folk. Derfor giver vi op til 5 måneders garanti på vores rekrutteringer.

Få branchespecifik ekspertviden

Vi arbejder kun med de brancher som vi har et dybt kendskab til. De fleste af vores konsulenter har selv arbejdet i lignende stillinger som de rekrutterer til.

Spar penge med et rekrutteringsfirma

Når I anvender et rekrutteringsfirma, så kan I bedre fokusere på kernekompetencer og skabe værdi i egen forretning.

Anonym rekruttering

Vi tilbyder at køre et rekrutteringsforløb anonymt, hvis I ikke ønsker at jeres medarbejdere eller konkurrenter får kendskab til forløbet.

Storhandelsaftaler med jobportaler

Med storhandelsaftaler med landets jobportaler kan vi skabe den nødvendige opmærksomhed om en stilling uanset branche og målgruppe.

Produktion & bygge

18 års erfaring med at finde kvalitetsfolk til branchen.

Hotel, restauration & Kantine

Vi er Danmarks største leverandør indenfor branchen.

Kontor, IT & salg

Vi har stor erfaring og fokus på at skabe det rette match mellem kultur, kultur, personlighed, mål og kompetencer.
COO, Frank Søndergaard, TM-Group

Præget af god kommunikation og gennemsigtighed fra start til slut. Vi søgte en unik profil i form af en særlig IT-specialist, og her var konsulentens erfaring og store netværk inden for IT-branchen afgørende for, at vi i dag sidder med den rette medarbejder både på et fagligt og menneskeligt plan. Vi har været glade for samarbejdet, den professionelle linje og det gode resultat, og jeg vil derfor anbefale Assistance HR Partners til andre.

Produktionschef, Steen Dissing Hansen, Watson-Marlow Flexicon

De er altid 100% på opgaven. Vi har følt os forstået og godt orienteret ifm. rekrutteringen af produktionsplanlæggere, tekniske indkøbere, regnskabsfolk og lagerfolk. Kandidaterne udvælges med fornuft og hjerte, og Assistance gør en professionel indsats for at finde de fagligt dygtige, men også de mennesker der matcher vores kultur, og som er gode sparringspartnere for kollegaerne. Det tætte samarbejde og den åbne dialog gør, at jeg kun kan anbefale Assistance HR Partners til andre.

Lone Nilsson, Production Manager, Teledyne-Reson

Jeg har igennem de seneste 8 år rekrutteret medarbejdere i gennem Assistance, og jeg har altid været yderst tilfreds med vores samarbejde.

Det er for mig meget vigtigt, at rekrutteringsbureaet præcist ved hvilke faglige og personlige kompetencer, vi hos os lægger vægt på for at få det rigtige match. Denne opgave har Assistance altid kunnet løfte. Ligeledes oplever jeg deres konsulenter som meget grundige og servicemindede, der er altid en god dialog mellem os.”

CEO, Torbjörn Jansson, Skandinavisk Kommunalteknik AB

Processen med Assistance HR Partners er forløbet rigtig fint efter mit perspektiv. Det er lykkedes på både hurtig og effektiv vis at finde profiler, der klart lever op til vores forventninger og forhåbninger. Der har været en tydelig kvalificeringsproces af kandidater, og kandidaterne har været godt velforberedte til de forskellige interviews.

Vi takker for et rigtig godt samarbejde og ser frem til at bruge Assistance HR Partners igen, når nye rekrutteringsbehov opstår.

Head of Business Development Sales, Christina D. Holder

Assistance HR Partners A/S fik hurtigt sporet sig ind på virksomheden, værdier og de typer af mennesker og arbejdsopgaver, som er forbundet med en ansættelse hos Gerresheimer i forbindelse med rekrutteringen af en projektleder til vores afdeling for forretningsudvikling. Vi blev mødt af professionalisme, en objektiv og kritisk stillingtagen til matchet mellem kandidaterne og Gerresheimer samt et utroligt engagement.
Udover at vores organisation nu er beriget med den helt rigtige kollega, kan man vel ikke opnå bedre resultat end, når også fravalgte kandidater roser rekrutteringsprocessen.

Sådan finder vi den rette medarbejder til jer

Rekrutteringsprocessen kan se lidt forskellig ud alt den person du leder efter, men grundlæggende arbejder vi ud fra nedenstående metode.
1

Grundig analyse af organisationen

Grundig jobanalyse af kultur & rammer, resultater & opgaver, faglige kompetencer og personlige egenskaber. Herfra udvikles job- og personbeskrivelse og en tilhørende rekrutteringsplan.
2

Annoncering og search

Vi sørger for at stillingen får den nødvendige opmærksomhed hos den kandidatgruppe I ønsker at nå ud til. Derudover gennemfører vores konsulenter aktive søgninger i markedet for at finde den rette.
3

Samtaler, tests og referencer

Vi er eksperter i interviewteknik og er certificerede i en række forskellige tests og personlighedsanalyser. Derudover tager vi altid min. 2 referencer.
4

Ansæt den rette. med garanti!

Når vi har fundet en person som både vi anbefaler og som I er glade for, så afsluttes forløbet. Vi fungerer som rådgivere ved opstart og vi giver op til 5 mdr. garanti på medarbejderen.

Hvad koster rekruttering?

Klik her for at læse mere om, hvordan vi regner prisen ud på en rekruttering. Vi tilbyder 3 forskellige pakkeløsninger.

Se vores blog med tips og tricks inden for rekruttering

Få inspiration til, hvordan du finder de helt rette medarbejdere. Vores blog blev i 2016 nomineret til årets bedste rekrutteringsblog af Aros Business Academy. Tag et kig og tilmeld dig samtidig vores nyhedsbrev – så modtager du vores artikler direkte i indbakken.
Vil du vide hvorfor vi har en elefant i logoet?
Det handler om Assistances historie helt tilbage fra år 2000. Vores stifter Aase Hagemann havde nemlig en helt speciel interesse…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig tips & tricks, undersøgelser og nyheder om HR, ledelse og relevante kurser – det hele handler om, at du skal skabe endnu bedre resultater. Prøv det af. Ingen spam og nem afmelding.